/*Menu hide on click outside*/
Published
3. June 2021
Location
Denmark
Category
City
Aarhus

Description

MOLSLINJEN søger befarne skibsassistentafløsere - Kombardo!
Vi søger befarne skibsassistenter, der kan indgå i et dynamisk og serviceorienteret team med dag til dag tiltørning på hurtigfærgerne mellem Århus/Ebeltoft - Sj. Odde. Så har du en baggrund som befaren skibsassistent, gerne med erfaring fra passagerfærger, og trives du med at arbejde i et travlt serviceorienteret arbejdsmiljø, så er det måske dig vi søger.
Vi tilbyder et ansvarsfuldt job, hvor du bliver en del af et fagligt stærkt team, hvor samarbejde og engagement er vigtige elementer for, at vi sammen kan løfte opgaven. Vi forventer, at du har forudsætningerne på plads og kan trives i en hektisk hverdag, hvor du spiller en afgørende rolle i, at færgerne er soignerede og er driftssikre så de kan afgå til tiden – til glæde for vores gæster.
Stillingerne er med tiltørning i Aarhus.
Primære arbejdsopgaver:
Indgår som en del af driftsbesætningen
Bistår overstyrmanden under laste- og losseoperationer
Fortøjning når dette foregår manuelt
Betjener porte og ramper efter ordre fra broen
Indgår i alle ruller, og skal derfor kende sine opgaver
Daglig rengøring af toiletter, bro og trappeskakter
Daglig rengøring af udvendige arealer og bildæk
Alt forefaldende arbejde i forbindelse med skibets drift, servicestandard og sikkerhed
Ombordtagning af proviant og ilandtagning af affald
Alt forefaldende arbejde på dæk og i maskinen når nødvendigt
Vi forventer du:
Er uddannet befaren skibsassistent
Er serviceminded og har lysten til at byde vores gæster velkomne på bedste Kombardo manér
Har godt humør og en positiv tilgang til arbejdet
Er ansvarsbevidst og stabil
Har evnen til på en motiverende facon at udføre opgaver, således opgaveløsningen sker på et højt fagligt niveau
Har evnen til at håndtere en hektisk hverdag, hvor der skal holdes mange bolde i luften
Er i besiddelse af:
Bevis som befaren skibsassistent
Vagtholdsbevis
Gyldigt bevis for genopfriskning i grundlæggende søsikkerhed og brandbekæmpelse i skibe, jf. A-koden, afsnit A-VI/1, paragraf 2, tabel A-VI/1-1 og A-VI/1-2
Gyldigt bevis i betjening af redningsbåde, -flåder og mand-over-bord både bortset fra hurtiggående mand-over-bord jf. bilag 1, jf. A-koden, afsnit VI/2, paragraf 1-6, tabel A-VI/2-1
Gyldigt sundhedsbevis
Gyldigt sliskebevis (kan erhverves efter ansættelse)
Vi tilbyder dig:
Muligheden for at blive en del af et meget professionelt netværk bestående af driftspersonale
Et travlt kreativt arbejdsmiljø i en dynamisk organisation, hvor vi lægger vægt på en professionel, uformel og humoristisk omgangstone
Muligheder for faglige udfordringer og mange forskellige typer opgaver
Løn i henhold til overenskomst mellem 3F Sømændenes Forbund og Færgerederierne eller mellem Dansk Metals Maritime afdeling og Færgerederierne
Dit arbejdssted vil primært være i Aarhus, men arbejde kan efter aftale også forekomme fra rederiets andre færgehavne.
Alle kvalificerede uanset alder, køn, religion og etniske tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.
Tiltrædelse: Der vil være tale om tiltrædelse snarest muligt. Spørgsmål til jobbet kan rettes til Koordinerende Kaptajn Henrik Laursen på mail hel@molslinjen.dk eller tlf. 2019 6390.
Ansøgning til stillingen sker udelukkende via nedenstående link. Vi forbeholder os ret til, også inden ansøgningsfristens udløb, at vurdere og indkalde relevante kandidater til en indledende samtale.
Om MOLSLINJEN A/SMolslinjen A/S er et Aarhus-baseret rederi, som ejer og driver ALSLINJEN, LANGELANDSLINJEN, SAMSØLINJEN, FANØLINJEN, BORNHOLMSLINJEN og MOLSLINJEN.
Molslinjen A/S har sejlet rutefart på Kattegat siden 1966, og er i dag et af Danmarks førende færgerederier og en virksomhed i rivende udvikling. Fra den 1.september 2018 overtog Molslinjen A/S besejlingen af Bornholm under rutenavnet BORNHOLMSLINJEN, og fra 1. november 2018 kom der yderligere fire nye ruter til. ALSLINJEN, LANGELANDSLINJEN, SAMSØLINJEN, FANØLINJEN, BORNHOLMSLINJEN og MOLSLINJEN er arbejdspladser med en spændende hverdag, hvor en uformel omgangstone, høj faglighed og frihed under ansvar går hånd i hånd. Vores slogan er Kombardo. Et udtryk for service og omsorg for gæsterne på færgerne – men Kombardo er også et udtryk for, hvordan vi omgås hinanden og hjælper hinanden som kolleger. Vil du med ombord? Kombardo!