/*Menu hide on click outside*/
Published
9. October 2021
Location
Norway
Category
City
Norway
Deadline
28. October 2021

Description

Som en av Norges største barnehagekjede har FUS høye forventninger til innsats. Vi vil ha ansatte med ambisjoner og forventer faglig utvikling og godt lederskap som gir muligheter for karrierestige. Dette bidrar til å gjøre oss til en attraktiv arbeidsplass. FUS Barnehagene består av over 180 barnehager med over 3400 ansatte og 14 000 barn fordelt i 85 av landets kommuner. I FUS Barnehagene er barna FUS (først) og hverdagen preges av et glødende, tilstedeværende og engasjert personale som gir barna en skapende hverdag. Gjennom lek, omsorg og læring i et trygt miljø får barna utvikle seg, oppleve mestring og møte nye utfordringer. Visjonen er vår ledestjerne og gir mening til jobben vi gjør; Sammen gir vi barndommen verdi, lek og glede og hverdagsmagi.

Stokke Maritime FUS barnehage ligger på Stokke på Ellingsøya i Ålesund kommune, og består av 6 avdelinger. Vi planlegger kjøp av båt, slik at vi virkelig kan ta i bruk fjæra og den spennende kystlinja. Vi vil satse på et godt samarbeid med og oppsøke personer, miljøer, bedrifter og steder som ledd i det pedagogiske og miljømessige arbeidet.

Vi vet at tiden i barnehagen har stor påvirkning på helse, utvikling og læring og vi har derfor forventinger til våre ansatte. Kjenner du deg igjen?

Er du involvert? Engasjerer du deg, får du ting til å skje og støtter du andre? Samarbeider du med andre? Snakker du med barn på en åpen, ærlig og tydelig måte?

Verdsetter du kunnskap? Er du trygg på egen kompetanse og erfaring? Søker du faglig råd og veiledning i utfordrende situasjoner? Verdsetter du andres kunnskap og lærer av andre?

Er du reflektert? Er du bevisst din voksenrolle og barnets rolle? Evner du å se deg selv og utfordrende dagligsituasjoner i et helhetsperspektiv og finner løsninger på utfordringer?

Ja? Da er du FUS!

Vi tilbyr:

 • Mulighet til å leke, hver dag!
 • Mulighet til å være med å utvikle barnehagen
 • Mulighet til å bidra til at barn opplever mestring og glede
 • Opplæring gjennom FUS Skolen
 • Godt samarbeid med andre FUS barnehager i et av Norges største private barnehagenettverk
 • Ordnede ansettelsesforhold
 • Egne FUS klær

Vi ønsker at du:

 • Er involvert, verdsetter kunnskap og er reflektert (FUS)
 • Vet at barna har noe å lære av deg som menneske
 • Er glad i det maritime og ønsker å utvikle en barnehage med maritimt innhold
 • Er klar for å ta i et tak for å lage Norges beste barnehage
 • Mener det når du sier du setter barnet først
 • Enten har tatt eller ønsker å ta båtførerprøve og sikkerhets og livredningskurs

Søkere vil bli vurdert i forhold til personlig egnethet, i tillegg til kompetanse og erfaring. FUS har et mål om å være en barnehage preget av mangfold - vi oppfordrer derfor også menn til å søke på denne stillingen.Tilsettingen forutsetter godkjent politiattest i henhold til barnehageloven som må leveres før eventuell tiltredelse i stillingen. Personer med et annet førstespråk enn norsk eller samisk, må ha avlagt en norskprøve. I tillegg må de ha oppnådd nivå A2 på delprøven i skriftlig framstilling og nivå B1 på delprøvene i leseforståelse, lytteforståelse og muntlig kommunikasjon Link til søknadsskjema: Send søknad


Om stillingen

Sted:

6057 Ellingsøy

Ansettelsesform:

Vikariat

Heltid/deltid:

Heltid

Antall stillinger:

2

Sektor:

Privat


Om arbeidsgiveren

Arbeidsgiver:

Stokke maritime FUS barnehage

Adresse:

Røysetmarka 11, 6057 Ellingsøy


Om annonsen

Sist endret:

08.10.2021

Hentet fra:

globesoft

Referanse:

1520_Stokke maritime FUS barnehage_globesoft

Stillingsnummer:

1774392

Apply
Drop files here browse files ...
Captcha

Related Jobs

Statslosaspirantar 2022   Sweden new
17. October 2021
16. October 2021
16. October 2021
Warehouse Operator   Norway new
16. October 2021
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Are you sure you want to delete this file?
/