/*Menu hide on click outside*/
Published
25. August 2021
Expires
14. September 2021
Location
Norway
Category
City
Stavanger
Page Views
7

Description

Liker du utfordringer, frihet under ansvar og arbeidsdager som ikke er like? Er du omstillingsklar og liker å jobbe med tekniske problemstillinger vil jobben som service teknikker i Ecolab være noe for deg.
Institutional divisjonen hos Ecolab er for en stor del rettet mot kunder i Horeca-markedet som bruker hele spekteret av produkter som vi tilbyr. I tillegg til høy kvalitet på våre produkter, har vi automatiserte dispensersystemer for nøyaktige doseringer, og kompetanse på teknologien bak. Vi tilbyr løsninger som bidrar til trygge og hygieniske renholds løsninger, som reduserer energi- og vannforbruk, og som igjen forbedrer produktiviteten og lønnsomheten hos våre kunder.
Ditt arbeide vil bestå i service, monteringsoppdrag og teknisk support på Ecolab sine kunder Offshore og Onshore, primært i innland. Offshore oppdragene har normalt en varighet på 2-4 dager per oppdrag og primært på ukedager.
Vi ser for oss at du bor i Stavanger eller omegn, men vil sporadisk kunne operere i hele landet ved behov, noe reising må påregnes. For rett kandidat vil det være store muligheter for utvikling, samt å skape sin egen hverdag sammen med andre kollegaer.
Du er en person med teknisk bakgrunn, helst med et teknisk fagbrev, og erfaring fra vår bransje er ingen ulempe. Har du i tillegg et stort serviceengasjement, er selvgående, nøyaktig, teknisk løsningsorientert, fleksibel, har gode IT-kunnskaper og god med kunder kan du være den vi ser etter.
Hovedansvar:Installere og vedlikeholde vårt tekniske utstyr, samt oppfølging av eksisterende kunder ved behov.
Kvalifikasjoner:Teknisk bakgrunn.Du er innovativ og glad i å bygge relasjoner. En som lytter og ser kundens behov.Du er strukturert og styrer alle dine aktiviteter i en hektisk hverdag, men liker også å jobbe i team.Førerkort for bil.Språk: Norsk og Engelsk.
Spørsmål?
Om du har spørsmål angående stillingen kontakt District Manager Kenneth Gaupseth, tlf 90204504
Om arbeidsgiveren
Bli en del av Ecolab Institutional Team Norge. Ecolab er verdens førende kjemivirksomhet innenfor vann, hygiene og energi. Det vi gjør utgjør en forskjell.
Nettverk
LinkedIn
Sektor
Privat
Sted
4004 Stavanger
Bransje
Kjemisk industri
Stillingsfunksjon
Teknisk service
Nøkkelord
tekniker, løsningsorienteret, teknisk fagbrev, montering, offshore
Spørsmål om stillingen
Kontaktperson
Kenneth Gaupseth
Stillingstittel
District Manager
Søk her

Hjemmeside
Flere stillinger fra Ecolab AS
Følg firma
64 følger dette firmaet
4004 Stavanger
Stort kart Hybridkart Flyfoto
Annonseinformasjon
FINN-kode 160800852
Sist endret 23. aug. 2021 15:32

Related Jobs

19. December 2020
19. December 2020
19. December 2020