/*Menu hide on click outside*/
Published
5. April 2022
Expires
25. April 2022
Location
Denmark
Category
City
Aalborg
Page Views
3

Description

Vi søger endnu en dygtig Service Tekniker til vore Service Center Nord, som er en del af Operations Onshore i BU Onshore Wind.

I Onshore Wind DK opererer vi 123 turbiner fordelt på 10 sites.

Afdelingen har ansvaret for drift og vedligehold af alle Vattenfalls onshore vindmølleparker i Danmark.
Jobbet
Som tekniker indgår du i tæt samarbejde med hele Vattenfall teamet og underleverandører. Du varetager alle opgaver vedrørende den daglige drift og vedligehold af vore vindmøller i henhold til gældende lovgivning, Vattenfall retningslinjer og politikker.

Dine primære opgaver vil fordele sig på vore Fuld Kontrol sites Klim og Bajlum, henholdsvis nær Fjerritslev og Roslev.
Arbejde på andre af Vattenfalls onshore sites kan også forekomme.
Jobbet indebærer 37 timer/uge fordelt på ugens 4 første dage. Der kan forekomme overarbejde, men det tilstræbes ikke. Derudover må der påregnes lidt rejseaktivitet
Sammen med resten af service teamet og underleverandøren , skal du være med til at optimere og sikre en god produktion på et sikkerhedsmæssigt højt niveau.

Derudover er der blandt andet følgende arbejdsopgaverSupportere Service Center Nord , for at kontrollere aktiviteter og dokumentations processer .I samarbejde med teamet arbejder du I møllerne , og er ansvarlig for fejldiagnoser, teknisk løsning og møllernes optimale drift.Arbejde efter aftalte mål og KPI’erUdføre arbejdet iht. Vattenfall’s sikkerhedsregler og Electrical Safety Rules.Støtte arbejde og aktiviteter med at indføre fælles procedurer, højere sikkerheds niveau og operationelle processer.Opfølgning af udført arbejde I Vattenfall’s vedligeholdelses system (SAP) , for at sikre en god historisk database.Kvalitetskontrol på udført arbejde fra eksterne serviceleverandører.
Udføre QHSE audits/walks af underleverandører i nødvendigt omfang.
Supportere og hjælpe kollegaer i alle onshore parker.
Administrative opgaver i SAP, f.eks. oprettelse af arbejdsordre, varemodtagelse,
Bidrage til udfærdigelse af RAMS

Kvalifikationer
Du har en stærk teknisk baggrund og uddannelse som elektriker ( Elektroteknisk) eller mekanisk (mekaniker , smed , landbrugsmekaniker mm ). For at kunne opnå retten til at koble og arbejde med møllernes interne højspændings installationer , kræver Vattenfall’s El kvalitets system, at man har en relevant el-teknisk baggrund, hvilket vil være fordel.Det er en fordel, men ikke et krav, at have erfaring med Siemens DD møller og Siemens 2,3 MWDet er en fordel, men ikke et krav, at have Siemens Level kurser. For den rette person vil der blive tilbudt træning ved Siemens trænings faciliteter I Brande. Det endelige mål er at der opnås status som Troubleshooting Technician (TS) .Du er samarbejdsvillig og vægter
Du skal være resultat orienteret, med henblik på optimal og sikker drift af vindmøllerne.Du skal have evnen til at arbejde I højden. Det er en fordel med GWO kurser . Relevant efteruddannelse og opfølgnings kurser vil finde stedGerne erfaring med HSE requirements og industry best practice.Have kørekort og retten til at køre bil. Trailer kørekort er en fordel men ikke et krav.
Vores koncernsprog er engelsk, så vi forventer, at du kan begå dig på sproget i skrift og tale.Du er stærk på IT området – både anvendelse af traditionelle kontorprogrammer og tekniske IT-systemer, herunder specielt SAP og SharePoint

Personlige egenskaber
Det er vigtigt, at du er åben og udadvendt og besidder gode kommunikationsevner. Du vil ofte være Vattenfall’s repræsentant udadtil. Du er i stand til at arbejde selvstændigt og træffe beslutninger, men kan samtidig indgå i et team. Du er ansvarsbevidst og arbejder målrettet med opgaverne.

Vi tilbyder:Gode arbejdsforhold I et udfordrende internationalt miljø , i samarbejde med dygtige kolleger, både fra Vattenfall og underleverandører til Vattenfall.Du vil komme til at arbejde teams, og vil altid kunne regne med support fra engagerede kolleger, også på tværs af landegrænserVi tilbyder attraktive ansættelses forhold , med mulighed for en personlig og professionel videreudvikling.

Lokation
Vores distrikts kontor er lige nu på Nordjyllandsværket I Aalborg, hvor der til tider vil være mødeaktivitet. Det daglige arbejde vil fortrinsvis være omkring Fjerritslev og Roslev i Vattenfalls Siemens vindmølle parker. Det daglige mødested vil blive i Klim vindmølle park.

Ansøgning
For mere information , er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Chris Harding på 27875076.
Hvis du ikke træffer mig , læg en besked , så jeg kan ringe tilbage.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning med CV senest den 8. Maj 2022.

Energi er vores bidrag til øget livskvalitet – dag efter dag. Med mere end 20.000 ansatte tilbyder Vattenfall et bredt program af serviceydelser inden for el og varme til millioner af kunder i Nordeuropa. Også i vores fremtidige arbejde har vi brug for mennesker der vil arbejde aktivt for vore kunder og et bæredygtigt samfund – mennesker som dig.

Business Area Wind er ansvarlig for Vattenfalls Onshore og Offshore Wind samt andre vedvarende energikilde aktiviteter som solceller og batterier. I dag udvikler, bygger og driver vi vindenergi i Sverige, Danmark, Tyskland, Holland og Storbritannien. Derudover har vi en klar strategi for at udvikle vores solar PV- og batteridrift yderligere.