/*Menu hide on click outside*/
Published
15. April 2021
Location
Denmark
Category
City
Odense
Deadline
05. May 2021

Description

JOIN VIKING - and save lives for a living

VIKING Life-Saving Equipment A/S med hovedsæde i Esbjerg er en globalt førende virksomhed inden for sikkerhedsudstyr og serviceydelser til det maritime marked og offshore-industrien. Som medarbejder hos VIKING er du med til at udvikle, producere & vedligeholde rednings- og sikkerhedsudstyr, der anvendes til lands, til vands og i luften over hele verden.

Vil du med ombord?
VIKING arbejder kontinuerligt med at øge sikkerhed & kvalitet, og søger lige nu en Service Coordinator, med base i Odense.

Afdelingen er en del af et større team i DK, som i øvrigt er fordelt mellem Esbjerg og Odense, arbejder med brand og sikkerhed til søs. Vores dedikerede service team vedligeholder og installerer alt vedr. brand sikkerhed såsom brandslukningssystemer, brandalarmer, åndedrætsværn, og andet personligt sikkerhedsudstyr.

Som Service Coordinator bliver du en del af et velfungerende serviceteam på 15 kollegaer, der alle har det til fælles, at de motiveres af VIKINGs mission om at redde liv, og gerne vil gøre en forskel.

Vi sørger selvfølgelig for, at du får en grundig oplæring i vores produkter og systemer. Og når du er kommet godt ombord, åbner stillingen muligheder for både faglig og personlig udvikling.

Arbejdsopgaver

 • Planlægning og koordinering af service jobs
 • Opfølgning på igangværende serviceopgaver i samarbejde med den globale organisation
 • Udarbejdelse af tilbud i samarbejde med salgsafdelingen
 • Fakturering i SAP
 • Kundesupport
 • Vedligeholdelse af prisekatalog
 • Indkøb til specifikke igangværende opgaver
 • Øvrige administrative opgaver

Din indgang til stillingen
Den ideelle person har erfaring inden for ovennævnte områder. Du er trives med selvstændige opgaver, er serviceminded og har ordenssans.

 • Du har meget gerne erfaring med SAP
 • Har du kendskab til ServiceNow er det en fordel, men ikke et krav
 • Du har bopæl på Fyn og gerne i nærheden af Odense området

Da vores koncernsprog er engelsk, har du gode sproglige færdigheder på både dansk og engelsk.

Vi tilbyder
Opfylder du ovennævnte, tilbyder vi en afvekslende stilling, hvor du får mulighed for at udvikle dig i et samspil med kompetente kolleger, som sætter pris på humor, arbejdsglæde og et godt arbejdsmiljø.

Søg stillingen
Grundet GDPR (General Data Protection Regulation) modtages alle ansøgninger online via ”send ansøgning” i stillingsannoncen.

Vi holder løbende samtaler, fysisk eller virtuelt, i henhold til Covid-19-restriktioner og anbefaler, du sender din ansøgning og dit CV straks. Alle ansøgninger behandles naturligvis fortroligt.

Tiltrædelse snarest muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Global HR Business Partner Jane Simonsen på mobil 2542 8269.

Læs mere om VIKING på www.VIKING-life.com

Related Jobs

29. November 2021
Materials Engineer   Norway new
29. November 2021
Student Assistant Finance   Denmark new
29. November 2021
Marine Specialist   Denmark new
29. November 2021
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com