/*Menu hide on click outside*/
Published
11. October 2021
Location
Denmark
Category
City
Denmark
Deadline
31. October 2021

Description

Har du lyst til at sætte dit aftryk på driften i en spændende virksomhed, så har vi jobbet til dig.

Vi søger en kompetent og ambitiøs økonomichef til en internationalt orienteret produktionsvirksomhed beliggende i Brønderslev. Du får det overordnede ansvar for økonomifunktionen i en projektstyret ordreproducerende virksomhed, der har kunder over hele verden.

Vi forventer
at du har flere års erfaring fra en produktionsvirksomhed og indgående kendskab til projektstyringsøkonomi. Det er væsentligt at du kan dokumentere erfaring inden for dette område. Måske har du arbejdet som revisor med fokus på produktionsvirksomheder, eller du kommer fra en lignende stilling. Det er vigtigt du forstår, at det er en operativ stilling, hvor din arbejdsindsats er direkte målbar i vores fokus på at sikre en sund drift. Du får lederansvar for to økonomi medarbejdere og bliver en del af ledergruppen.

Dine primære arbejdsopgaver og ansvarsområder bliver:
  • månedsregnskab og rapportering
  • anlægskartotek og afskrivning
  • likviditetsstyring og momsregnskab
  • betalings flow
  • optimering af forretningsgange i Navision
  • understøtte forretningen med nye BI-værktøjer

Vi søger en holdspiller, der er udadvendt og empatisk og god til at kommunikere på alle niveauer. Samtidigt arbejder du selvstændigt og har et højt drive. Du går struktureret og analytisk til opgaverne, og sætter en ære i at levere høj kvalitet i dit arbejde.

Hos os arbejder vi tæt sammen og har en uformel humoristisk omgangstone og vægter det gode arbejdsmiljø højt. Vi glæder os til at lære dig at kende, og introducere dig til et spændende job hos os.

Du kan se frem til
et job i en vækstvirksomhed, hvor der er gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Du møder engagerede kolleger i en uformel organisation, hvor vi har stor fokus på medarbejder- og kundetilfredshed. Vi tilbyder løn svarende til dine kompetencer, en attraktiv pensionsordning og forskellige personalegoder.

Vi glæder os til
at modtage din ansøgning hurtigst muligt og senest den 5. november 2021. Vi vurderer løbende ansøgere til stillingen – og finder vi den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb, vil stillingsopslaget blive lukket.

Vil du høre mere om stillingen, kan du kontakte Administrerende direktør Alex Laursen på tlf. 22 47 99 84

Mere om os
Vi skaber resultater for vores kunder, og er specialister i avancerede hydraulikløsninger. Vores kunder er primært inden for følgende områder:
  • Industri
  • Offshore/marine
  • Mobil
  • Energi

Som en stærk samarbejdspartner løser vi alle opgaver fra indledende rådgivning og udvikling til design, konstruktion, produktion, test og levering af hydraulik i alle afskygninger og til alle formål.

Vi udvikler kvalitetsløsninger, uanset om det drejer sig om komponenter, systemer eller komplette maskiner. Vi finder løsninger af høj kvalitet, der skaber merværdi for vores kunder. Vi har i dag ca. 50 medarbejdere.

Serman og Tipsmark er et 100% ejet datterselskab af Sanistål.
Apply
Drop files here browse files ...
Captcha

Related Jobs

26. October 2021
25. October 2021
22. October 2021
21. October 2021
15. October 2021
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Are you sure you want to delete this file?
/