/*Menu hide on click outside*/
Published
25. January 2022
Location
Denmark
Category
City
Denmark
Page Views
2

Description

Virksomheden
Baggrund og fakta
Dansk Polyglas A/S udvikler og fremstiller kompositemner i såvel glasfiberarmerede polyester resiner, som kemikalieresistente og brandhæmmende systemer.
Dansk Polyglas A/S blev etableret i 1985, men virksomhedens erfaring med glasfiber komponenter går næsten 40 år tilbage. Virksomheden er beliggende centralt på Fyn, tæt ved motorvejen hvor udvikling og produktion af kompositemner foregår på godt 3000 m2 store produktions- og administrationslokaler.
Hovedaktionær har solgt 65% af virksomheden i oktober 2021 med det formål at igangsætte en ambitiøs vækstplan. Formålet er at fordoble virksomheden indenfor 5 år.
Organisationen
Jobbet refererer til virksomhedens CEO og indgår i ledergruppen som herudover også består af produktionschefen.
I alt beskæftiger Dansk Polyglas 13 medarbejdere hvoraf de otte er ansat i produktionen.
Jobbet
Som salgschef hos Dansk Polyglas A/S vil du referere til virksomhedens CEO og blive en del af en organisation med ambitiøse vækstmål.
Salgschefen får det overordnede ansvar for at videreudvikle og intensivere virksomhedens fokus og salgsindsats generelt, men primært indenfor TP Covers til offshore vindparker i Europa. Salget er 100% projektbaseret.
Som ansvarlig for det samlede salg, vil dine primære ansvarsområder være:
Øge salget ved at vedligeholde og udvikle eksisterende kunder.
Øge salget ved proaktivt at tilføre forretningen nye kunder primært inden for offshore-branchen.
Generelt at holde sig ajour med hensyn til viden om hvad der rører sig indenfor virksomhedens markedsområder.
Du vil blive ”hands-on” og udførende i hele processen fra A-Z, naturligvis i tæt samarbejde med Dansk Polyglas’s øvrige organisation.
I jobbet forventes et antal rejsedage på ca. 20 dage årligt.

Din profil
Da du får selvstændigt ansvar for at udbygge og vedligeholde din kundeportefølje, er det væsentligt at du har nogen års erfaring med teknisk projektsalg. Det er ligeledes nødvendigt, at du har erfaring med offshore-branchen.
Du behersker engelsk på forhandlingsniveau.
Du er god til at strukturere og prioritere dine arbejdsopgaver og indsats. Du er vedholdende, arbejder selvstændigt og dit høje energiniveau gør, at du brænder for at komme i dialog med kunderne. Du har en udadvendt og åben personlighed, og en god intuition i forhold til andre mennesker og miljøer, hvorved du formår at skabe relationer og vække tillid.

Du tilbydes
Du tilbydes et selvstændigt og ansvarsfuldt job i en virksomhed med en klar vækststrategi. Du får således stor indflydelse på strukturen i virksomheden.
Kontakt og lokation
Samtaler vil foregå i Kolding.
Virksomheden får ikke kendskab til din henvendelse uden din accept.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Didde Bernhammer via db@matchmaker.dk eller på telefon +45 7554 0000.

Opslagsdato
25.01.2022

Related Jobs

19. November 2020