/*Menu hide on click outside*/
Published
16. August 2021
Expires
5. September 2021
Location
Denmark
Category
City
Frederikshavn
Page Views
0

Description

Sales supporter med god teknisk forståelse
Vil du have stor frihed, arbejde på internationale projekter og et stærkt brand i ryggen? Vil du være med til at skabe en grønnere fremtid ved at tilbyde energioptimerende løsninger?
MAN Energy Solutions i Frederikshavn intensiverer aktiviteterne inden for propeller og aft ship systemer og søger til snarlig tiltrædelse en Sales Supporter, der skal indgå i vort globale salgsteam, hvor du sammen med vore sælgere skal projektere og tilbyde MAN Alpha propeller systemer og kontrolsystemer globalt til alle skibssegmenter.
Har du teknisk flair, evnet til altid at holde kunden i centrum og trives med at arbejde i teams, så er du muligvis vores nye propeller sales supporter i et job, hvor du får masser af frihed, stor indflydelse og karrieremuligheder (evt. som sales manager) hvis du ønsker det. I MAN Energy Solutions vil du samtidigt have et stærkt brand i ryggen og kolleger, som er førende inden for deres felt i den maritime branche, så du ad den vej også udvikler dine kompetencer. Herudover trives du i et dynamisk miljø, hvor ikke 2 dage er ens.
Hvad skal jeg lave?
De primære arbejdsopgaver vil være:
Projektere, kalkulere og udarbejde tilbud på optimerede propeller og aft ship systemer
Cost/benefit beregninger
Kontakt til underleverandører og indhentning af tilbud og teknisk afklaring.
Intern projekt koordinering.
Teknisk support til vore Area Sales Managers, den eksterne salgsorganisationen og vore kunder.
Hvem er jeg?
Vi forestiller os at du:
Du hare en teknisk baggrund som maskintekniker, maskinmester eller har en tilsvarende teknisk uddannelse, gerne med maritim erfaring, men dette er ingen betingelse
Du evner at tænke både teknisk og kommercielt, og på den måde skabe interessante løsninger for såvel kunde som virksomhed
Som person er du udadvendt og en god kommunikator
Kvalitetsbevidst, overholder deadlines – og evner at holde mange bolde i luften
Fleksibel og trives også med samarbejde i teams
Taler og skriver flydende engelsk, såvel som teknisk engelsk
Hvordan er mit nye team/forretningsområde?
Som en del af et større team vil du indgå i koncernens kompetencecenter inden for propellere og fremdrivningsoptimering, der rådgiver, projekterer og sælger energioptimerende løsninger, enten i pakker med koncernens motorer eller direkte til værfter eller redere som stand-alone produkter.
Hvem er MAN Energy Solutions?
Med hovedkvarter i Tyskland beskæftiger MAN Energy Solutions sig med omkring 15.000 medarbejdere over hele verden. Heraf er vi ca. 2.200 passionerede medarbejdere i Danmark fordelt på tre lokationer: København, Frederikshavn og Holeby. Med mere end 250 års erfaring inden for advanced engineering leverer vi en unik portefølje af teknologier og muligheder inden for udvikling af motorer til brug på skibe og i kraftværker over hele kloden. MAN Energy Solutions arbejder ud fra mottoet ”Future in The Making”, fordi vi bl.a. gør en dyd ud af at skabe bæredygtige løsninger og bidrager til en kulstofneutral økonomi.
Hvad kan MAN Energy Solutions tilbyde?
Vi kan dertil tilbyde dig udfordrende arbejdsopgaver, inspirerende arbejdsmiljø og en udstrakt grad af tværfagligt samarbejde, både lokalt og på tværs af landegrænser. Hos os er der højt til loftet og masser af højtkvalificerede og dygtige kollegaer, som arbejder over 120 steder rundt omkring i verden. Vi tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke med pension samt en række andre tilbud, der bl.a. omfatter:
Helbredssikring, adgang til fysioterapi m.m.
Massageordning
Et væld af medarbejderklubber og -foreninger, der dækker alt fra sport til kunst
Firmarabatordninger
Stor fleksibilitet
Gratis parkering
Hvordan ansøger jeg?
Lyder jobbet som noget for dig, så vil vi glæde os til at høre fra dig! Du søger ved at klikke på ”Søg stillingen” og ved at vedhæfte en motiveret ansøgning, CV og relevante bilag. Ansøgningsfristen er 6. september 2021. Vi afholder løbende samtaler. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Salgschef Karsten Borneman på telefon +45 21 21 09 03. Yderligere oplysninger om virksomheden kan findes på www.man-es.com.
MAN Energy Solutions opfordrer alle kvalificerede kandidater uanset køn, alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge denne stilling.