/*Menu hide on click outside*/
Published
16. March 2022
Location
Norway
Category
City
Horten
Page Views
3

Description

MARITIME DOMAIN AWARENESS
Kongsberg Norcontrol er datterselskap i Kongsberg Defence & Aerospace AS. Vi tilhører Space & Surveillance divisjonen som leverer et bredt spekter av utstyr, systemer og tjenester til kunder innenfor romvirksomhet og maritim overvåkning i mer enn 40 land. Vi utvikler og leverer maritime systemer til havner, kyster og offshore, og bidrar til sikkerhet på sjøen og økt effektivisering av skipstrafikken. Vårt hovedkontor ligger i vakre Horten i Vestfold og vi har også kontorer i Singapore, Storbritannia og India. Vi er ca 60 stolte, entusiastiske og dyktige medarbeidere, og vi ønsker oss flere på laget.
Som selger hos oss får du jobbe med verdensledende produkter og tjenester. Du må like reise, da våre kunder finnes der det er sjø og vann. Du må trives med selvstendig arbeid, men skal vite at dine kolleger er særs kunnskapsrike og vi støtter og hjelper hverandre helt til vi er i mål.
Salgsteamet er engasjerte og en mangfoldig gjeng - noen er morgenfugler, mens andre går for en roligere start på dagen. Noen er ivrige fiskere, noen elsker golf eller en fin skitur, mens andre trives best med å lage gourmetmat. Felles for oss alle er at vi er dedikerte og oppriktig opptatt av å skape reell verdi hos våre kunder, og selvsagt også skape lønnsomme inntekter til firmaet.
Har du lyst til å bli med oss på reisen i Kongsberg Norcontrol, og samtidig være en del av Norges mest spennende teknologiselskap!
Du har gode forutsetninger for å lykkes hos oss om du liker
En god kombinasjon av operativt og strategisk arbeid
Å skape resultater sammen med andre
Får ideer og energi av å besøke kunder, vurdere partnere og foreslå nye muligheter
Av fagkunnskap og erfaring ser vi etter deg med
Erfaring fra maritim næring, gjerne innen maritim overvåking
Høyskoleutdannelse i markedsføring gjerne kombinert med teknisk utdanning – eller relevant arbeidserfaring
Dokumenterte resultater innen salg fra teknisk industri
Navigasjonsbakgrunn er et pluss
Din arbeidshverdag
Som selger i Kongsberg Norcontrol vil du ha ansvar for globalt salg og markedsføring av våre systemer, løsninger og tjenester. Du skal ha utstrakt kundekontakt for å sikre en forståelse av kundenes behov og samtidig utvikle salgsstrategier og selvfølgelig jage salgsmuligheter for deretter å lukke de. Rollen innebærer derfor også tilbuds og kontraktsarbeid.
Vi tilbyr gode og fleksible arbeidsordninger med hybridarbeid og muligheter til kombinert hjemmekontor og tilstedeværelse på arbeidsstedet.
Kandidater som søker på stillingen vil i forbindelse med rekrutteringsprosessen bli gjenstand for bakgrunnssjekk og vurdering av denne vil bli lagt til grunn ved valg av kandidat.
Som ansatt i Kongsberg Norcontrol får du først og fremst mange flinke kolleger. Vi har et svært godt og begeistret arbeidsmiljø. Vi byr på konkurransedyktig lønn og gode forsikringsordninger. Du får en faglig veileder (fadder/mentor) og opplæringsprogram ved oppstart.
Kongsberg Norcontrol holder til i kystbyen Horten, midt i hjertet av Vestfold. I Horten er vi stolte av å tilby flotte omgivelser med rikt kulturliv og gode oppvekstsvilkår.
Se mer info om å bo i Horten: https://www.horten.kommune.no/fokus/hortenlove.25296.aspx

Related Jobs

Sales Manager   Denmark new
10. May 2022
Sales Manager   Denmark
16. December 2020
11. December 2020