/*Menu hide on click outside*/
Published
26. September 2021
Expires
16. October 2021
Location
Denmark
Category
City
Esbjerg
Page Views
7

Description

Har du offshore erfaring fra olie/gas? Vi søger pt. på vegne af vores kunder løbende både afløsere og fast personale til flere offshore lokationer. Søger du?
Et job i en innovativ international virksomhed, der ser sine medarbejdere som sit vigtigste aktiv. Et spændende job med offshore arbejdsopgaver i Olie/Gas industrien i hele Nordsø regionen.
Hvem er du?
Du er
Uddannet mekaniker eller maskinarbejder med offshore erfaring
Erfaren i mekanisk vedligehold
Gerne med en eller flere af: HLO, MOB/Fast Rescue Boat og Brandbekæmpelse certifikater
Gode Dansk og Engelsk kundskaber
Opdaterede HUET/BOSIET/OPITO og H2S certifikat
Anhugger/rigger certifikat
Teamplayer
Nøgle opgaver
Du skal indgå som en del af riggens/platformens drifts besætning og deltage i relevante sikkerheds opgaver.
Interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, eller vil du høre flere årsager til, at du skal være vores nye kollega? For spørgsmål til stillingen kan du kontakte Teamlead Olaf Jordt-Edwards på mail olaf.jordt-edwards@norseagroup.com Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV via vores hjemmeside. Stillingen er åben indtil den rette kandidat er fundet.
Vi glæder os til at høre fra dig!
NorSea Denmark er en af Europas førende leverandører til maritim- og offshoreindustrien. Koncernen driver 12 forsyningsbaser i Nordsøen, og vores base i Esbjerg er Danmarks største. Vi er en del af NorSea – en global leverandør af baseoperationer og fuldservicelogistikløsninger med 50 års erfaring.
NorSea Group er ejet af en af verdens største maritime industrikoncerner, Wilhelmsen, og rederierne Møkster og Eidesvik. Som en erfaren og pålidelig one-stop-shop sigter vi i NorSea Denmark efter at sætte nye industrielle standarder for effektivitet og sikkerhed. Vi leverer alle typer logistik- og baseløsninger til offshoresektoren. Med en dyb forståelse af vores kunders kommercielle interesser og behov innoverer vi sikre og lønsomme løsninger.
Besøg os på www.norsea.dk .