/*Menu hide on click outside*/
Published
6. May 2021
Location
Denmark
Category
City
Copenhagen
Deadline
26. May 2021

Description

Vil du gerne beskæftige dig med internationalt erhvervsliv, og en politisk dagsorden, som især er udformet af EU i Bruxelles og IMO i London ? Er du interesseret i klima, global handel eller pirateri, og vil du også gerne skrive den nære historie om, hvordan en god ide eller et lysende talent kan gøre en verden til forskel, så er ShippingWatch sikkert noget for dig.

Vi er et regionalt erhvervsmedie med rødderne i den danske maritime klynge, hvor ikke mindst Maersk fylder en del. Men Oslo og Hamburg er lige så meget vores hjemmebane, og vi har lige åbnet kontor i den norske hovedstad. Vores læsere er en fascinerende blanding af virksomheder og personer, der gerne vil følge de vigtige sektorer som bl.a. shipping, logistik og offshore-vind med hovedkontor i Nordeuropa. Abonnenterne tæller minegiganter i Chile, de største kapitalfonde i New York, supermarkedskæder i Australien, handelshuse i Japan, skibsværfter i Sydkorea, banker, nyhedsmedier, konsulenter, rederier og et hav af andre selskaber, der arbejder på eller med aktiviteter relateret til vandet.

Til vores redaktion i København søger vi en reporter, der vil være med til at fortsætte den stærke udvikling, vi er i. Et godt nyheds-drive er vigtigt, ligesom en hurtig pen er en fordel på et digitalt medie, hvor vi især måler os med de udenlandske konkurrenter. Du skal have et godt mundtligt engelsk, men det er ikke et krav, at du kan skrive på engelsk, som vores hold af oversættere står for. Interesse for erhvervslivet er et must, og erfaring som erhvervsjournalist vil være en fordel.

ShippingWatch har i dag læsere i 58 lande og har oplevet en uafbrudt vækst siden starten i marts 2012. Især vores engelske nyheder og det daglige engelske nyhedsbrev vokser markant og udgør i dag mere end ¾ af de nyhedsbreve, vi sender ud. Vi bruger især LinkedIn men også Twitter til at få vores historier eksponeret og debatteret.

Viden er vigtig for os selv og vores læsere. Derfor skal vi være godt orienteret om, hvad der foregår inden for vores område, og hvad læserne går op i, så vores arbejde med netværk og kilder er en hjørnesten. Vi er en fleksibel redaktion, der hjælper hinanden, og giver alle mulighed for at prøve de grundliggende journalistiske discipliner godt af. Det gælder både at producere den velskrevne artikel med den skarpe rubrik, som det gælder at holde øje med, hvad der sker på den internationale bane, når man har ansvaret for den daglige produktion.

Vil du vide mere, kan du kontakte redaktør Tomas Kristiansen eller redaktionschef Henrik Tüchsen.

Vi skal have din ansøgning inden udgangen af maj. Start fra august eller september.

JP/Politikens Hus - Vi skaber oplyste borgere

JP/Politikens Hus er en af Danmarks førende medievirksomheder med aktiviteter i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Vores formål er at formidle oplysning, nyheder, debat og litteratur til borgerne. Koncernens udgivelser tæller blandt andet Ekstra Bladet, Jyllands-Posten og Politiken samt nogle af Danmarks toneangivende erhvervsudgivelser; vi ejer 49,9 pct. af Dagbladet Børsen og står bag Finans, Ritzau Finans samt Watch Medier, som udgiver digitale medier i Danmark, Tyskland og Norge. Med Politikens Forlag udgiver vi en række af Danmarks og Sveriges mest læste forfattere. Og i regi af Jyllands-Posten udgiver vi 12 lokalaviser i Østjylland. Vi ejer også Saxo, Danmarks førende online boghandel og en af danskernes foretrukne bogstreamingtjenester. JP/Politikens Hus har 2.100 medarbejdere og havde i 2020 en omsætning på 3 mia. kr.
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com