/*Menu hide on click outside*/
Published
15. January 2022
Location
Denmark
Category
City
Albertslund
Deadline
04. February 2022

Description

Rental Desk Koordinator

Er din dag vellykket, hvis kunderne er tilfredse, efter du har talt med dem? Er du motiveret af at koordinere og sikre, alt er i orden, efter kunden har lagt en udlejningsordre? Og trives du i en hverdag med mange forskelligartede opgaver og berøringsflader med organisationen?


Så er det dig, vi står og mangler til at blive en del af vores Rental Desk team. Du bliver en del af et lille team på to på vores lokation i Albertslund og refererer til vores Rental Desk Team Leader.


Vi leder efter nogen, der elsker at arbejde selvstændigt og struktureret. Du kommer til at sikre korrekt oprettelse af reservationer og kontrakter i vores ERP system, samt support til kunder og eksterne leverandører. Du skal planlægge og sørge for logistikken, så udstyret er på de rette lokationer på rette tid. Og slutteligt sikre faktureringen til kunderne stemmer overens med kontrakten. Ydermere vil du agere support for vores interne teknikere og assistere med bl.a. oprettelse af indkøbsordrer. Har du viden og erfaring med ERP systemer, er det et stort plus.


Får du energi, når du lykkes med dagens opgaver, også selvom det går stærkt? I Rental kan dagen skifte hurtigt, og det kræver, at du kan håndtere at blive forstyrret og stadig sikre, at opgaverne bliver løst – en stærk koordineringsevne og erfaring med dette vil være et godt grundlag til at lykkes. Vi sørger naturligvis for, at du er klædt godt på til at levere, og vi er stolte af vores massive elektroniske læringsportal.

I samarbejdet på tværs af organisationen kommer dine kommunikative evner i spil, og på din daglige arbejdsstation vil du støde på mange forskellige systemer. Vi arbejder i et primært ERP-system, men i koncernen findes mange andre platforme med værdifuld viden for rollen.


I Rental arbejder vi med innovative udlejningsløsninger indenfor trykluft, strøm, damp og nitrogen samt tilbehør til offshore og industri virksomheder i Danmark. De fleste af vores kolleger finder du i Sverige, Finland, Tyskland, UK, Holland og Belgien, hvorfor et højt niveau af engelsk i både skrift og tale er en nødvendighed. Word, Excel, PowerPoint og Teams er daglige arbejdsredskaber, og godt brugerniveau er en klar fordel.


Hvis du ser dig selv i ovenstående, så vil vi gerne lære dig bedre at kende og se, om du passer, ikke kun med vores position som Rental Desk Koordinator, men også med vores virksomhedsværdier.


Passer vi godt sammen?

Atlas Copco er et svensk firma, hvilket kommer til udtryk ved den svenske kultur, der løber igennem de 40.000 medarbejdere, vi har i mere end 90 lande. Atlas Copco har en stærk familieånd med respekt for hvert individ, og vi efterstræber en høj diversitet. Vi investerer i vores kunder, i miljøet men først og fremmest i vores medarbejdere. På denne måde tilbyder vi et stimulerende miljø, hvor du får mulighed for yderligere udvikling af dine kompetencer på daglig basis.


Kunne du tænke dig at lære os bedre at kende? Send din ansøgning i dag, så håber vi at møde dig snart.


Har du spørgsmål til rollen, så tag fat i Pia Jonassen, Rental Desk Teamleder på 3015 0565


.

Only registered members can apply for jobs.

Related Jobs

Mechanical Designer   Sweden new
24. January 2022
Management Assistant   Sweden new
23. January 2022
20. January 2022
Order Coordinator   Sweden new
20. January 2022
19. January 2022
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com