/*Menu hide on click outside*/
Published
8. October 2021
Location
Denmark
Category
City
Denmark
Page Views
6

Description

Regional Aftersales Manager til DESMI DeServe A/S
Til udvikling af vores aftersales forretning søges en Regional Aftersales Manager, som vil komme til at indgå i ledergruppen med direkte reference til den adm. Direktør, med base på vores hovedkontor i Nørresundby.
Som en del af DESMI A/S forsatte vækst strategi, er DESMI DeServe A/S blevet etableret i 2020 til at udvikle aftersales forretning yderligere på tværs af selskaber og segmenter.
Eftersom vores install base vokser i både størrelse og kompleksitet, ser vi et stort potentiale i at øge fokus på proaktivitet i vores aftersales forretning – derfor søger vi nu en Regional Aftersales Manager til at indfri potentialet i Skandinavien og Tyskland.Jobbet
Dine opgaver bliver bl.a.:Ansvarlig for koordinering og eksekvering af aftersales salg regionalt. Særligt direkte, men også via vores salgskontorer og distributørerUdvikle og udnytte potentialet i vores install base
- Udvikling af pro-aktive aftersales koncepter til DESMI’s samlede produkt portifolio, som f.eks sparepart- og service koncepter, digitalisering m.m.Sikre vores sælgere har en solid værktøjskasse til salg af aftersales produkterAnsvarlig for budgetterne på de respektive markeder
Stillingen vil indebære 50-60 rejsedage om året.Din profil
Du har formodentligt en kommerciel baggrund, med et udpræget entreprenør gen, som gør at du har et højt naturligt drive og motiveres af at udvikle en ny forretning.
Samtidig er du analytisk og forstår at sætte information i struktur, så det giver værdi uden at begrave dig i detaljen.
Desuden er du en solid teamplayer, både fordi du ved vi bedst lykkes sammen, men også forbi du vil få en meget stor kontakt flade ind i DESMI gruppen. Overordnet er du hands on i din tilgang til nye opgaver.
Du har muligvis erfaring fra den maritime branche, hvor du evner både at skabe nye relationer og vedligeholde gamle. Du ved at troværdighed og kompetence er nøgleord, når der skal sælges after marked produkter, derfor bringer du også gerne dig selv i spil.
Du trives desuden bedst i en hektisk hverdag med mange bolde i luften, og du forstår vigtigheden af at gribe dem og samtidig er du ikke bange for at sætte endnu flere i spil.
Du behersker naturligvis skandinavisk, engelsk og tysk på forhandlingsniveau, i både skrift og tale og er fortrolig med brug af IT, særligt vægtes gode kompetencer inden for databehandling højt.Har vi fanget din interesse?
Vi tilbyder et spændende job i en virksomhed med fuld fokus på udvikling og vækst, hvor du vil blive en del af et dynamisk og energisk arbejdsmiljø. Du vil i høj grad have mulighed for at forme din egen hverdag, i en afdeling som er i udvikling, hvor vi sætter pris på en uformel omgangs tone, en åben og ærlig dialog og tværfagligt samarbejde.
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Managing Director Johan Schwerin på telefon +45 51 46 01 65 eller mail josc@desmi.com. Eller ansøges stillingen udelukkende gennem vores e-rekrutteringssystem ved at trykke på knappen ”apply” nederst. Ansøgningsfristen er ongoing og indkomne ansøgninger behandles løbende.
DESMI er en global virksomhed med speciale i udvikling og fremstilling af pumpeløsninger til markedssegmenterne Marine, Industry, Enviro-Clean, Defence & Fuel og Utility, både lokalt og globalt. DESMI’s produktprogram suppleret med agenturprodukter fra førende producenter komplementeres af serviceydelser som design og installation af pumpesystemer, oil spill recovery pakker og førsteklasses after-sales-service, som kan omfatte fuld teknisk support, opstart og produktuddannelse. DESMI udstyr sælges i over 100 lande gennem et net af datterselskaber og forhandlere på seks kontinenter

Related Jobs

Senior Piping Eng B23350   Norway new
12. May 2022
Engineering Manager   Sweden new
12. May 2022
Engineering Manager   https://checkproof.teamtailor.com/jobs/1774448-engineering-manager, Sweden new
12. May 2022
PE Lead Engineer   Denmark new
11. May 2022