/*Menu hide on click outside*/
Published
7. August 2021
Location
Norway
Category
City
Norway
Page Views
0

Description

Det er en grunn til at det er akkurat du som ønsker å jobbe i Nordic Choice Hotels. Du ser muligheter på våre 100 destinasjoner. Du tror du vil passe inn i vårt mangfold blant 13.000 ansatte. Du er spent på våre fantastiske hotellkjeder og du har energi, mot og begeistring så det holder. Vil du vite mer om oss? Vi gleder oss til å høre fra deg!
Har du lyst til å jobbe i den mest kreative og stadig voksende hotellkjeden i Nord-Europa? Er du en person som liker utfordringer og strever etter noe unikt? Nordic Choice Hotels har jobbet for innovasjon i hotellbransjen i mange år. Vi har tro på at talent kan komme fra hvor som helst. Vi er aldri gjennomsnittlig - er du?

Quality Hotel Tønsberg er et konferanse- og opplevelseshotell som forener det beste av luksus og tradisjon i koselige maritime omgivelser. Vi ligger nederst på bryggen i Tønsberg. Hotellets stab har lang erfaring med gjennomføring av store landsmøter, konferanser eller mindre sosiale samlinger.

Om stillingen:

Din primære oppgave er å ta imot gjestene som kommer til hotellet. Ved å ha en god evne til å prioritere og være fleksibel er du ikke bare hotellets ansikt utad, du er også alles trygge punkt når det kommer til brann og sikkerhet. Stillingen innebærer skift- og helgearbeid. Våre vakter er fra 07:00 - 15:00 og 15:00 - 23:00 Vi har også mellomvakter på variable tider.Det forventes at man kan jobbe skift

Om deg:
Du har en varm og omtenksom personlighet.
Du ser det store i det lille og har sans for detaljer.
Du forstår at salg = service og sammen oppnår vi våre satte mål.
Du er selvstendig og fleksibel og liker høyt tempo.
Du må snakke norsk og engelsk.
Du kan ta raske beslutninger når det kreves.
Du har gode datakunnskaper eller er ivrig etter å lære deg akkurat dette.
Har erfaring med hotellsystemet Cenium 6 er svært ønskelig, men det er ikke avgjørende.
Om stillingen:
Oppstart etter avtale
Du må være over 20 år.
Lønn etter tariff
Daglig resepsjonsarbeid, innsjekking og utsjekking, håndtere telefoner osv.
Sikkerhetsrunder og andre resepsjonist rutiner
Vi gir deg:

Et herlig arbeidsmiljø på en levende arbeidsplass der ingen dag er lik den andre. Omringet av fantastiske kollegaer bidrar du med din arbeidsglede og finner din plass i teamet som sammen passer på at hotellet når sine mål. Vil du jobbe i et selskap med utviklingsmuligheter? Da søker du til rett arbeidsplass. Quality Hotel er en del av Nordic Choice Hotels – Nordens mest ekspansive hotellkonsern med over 16 000 ansatte og hotell på over 100 destinasjoner.

Er dette din perfekte match? Send oss din søknad i dag.

Related Jobs

3. June 2022
Project Manager   Norrköping, Sweden
3. June 2022
Project Manager   Norrköping, Sweden
3. June 2022
Senior Project Manager   Gothenburg, Sweden
3. June 2022