/*Menu hide on click outside*/
Published
8. October 2021
Location
Norway
Category
City
Norway
Page Views
0

Description

Location
Norway, Vestfold
Apply by
2021-10-13
Har du lyst til å jobbe i den mest kreative og stadig voksende hotellkjeden i Nord-Europa? Er du en person som liker utfordringer og strever etter noe unikt?

Nordic Choice Hotels har jobbet for innovasjon i hotellbransjen i mange år. Vi har tro på at talent kan komme fra hvor som helst. Vi er aldri gjennomsnittlig - er du?

QUALITY HOTEL TØNSBERG SØKER ETTER RESEPSJONIST I 50% STILLING

Quality Hotel Tønsberg er en del av hotellkjeden Nordic Choice Hotels. Kjeden består av over 190 ulike hotell fordelt på de ulike branda; Quality Hotel™, Clarion Hotel®, Clarion Collection Hotel®, Comfort Hotel® og Nordic Hotels & Resort.

Quality Hotel Tønsberg er et konferanse- og opplevelseshotell som forener det beste i koselige maritime omgivelser.Vi ligger på brygga i Tønsberg. Hotellets stab har lang erfaring med gjennomføring av store landsmøter, konferanser eller mindre sosiale samlinger. BrasseriX er vår ala carte restaurant med plass til ca 70 personer som har nydelig beliggenhet.Midt i hotellet har vi Oseberg Kulturhus.

Om stillingen:
Din primære oppgave er å ta imot gjestene som kommer til hotellet. Ved å ha en god evne til å prioritere og være fleksibel er du ikke bare hotellets ansikt utad, du er også alles trygge punkt når det kommer til brann og sikkerhet. Stillingen innebærer skift-og helgearbeid, så det forventes at du kan jobbe skift.

Om deg:
du har en varm og omtenksom personlighetdu ser det store i det lille og har sans for detaljer.du forstår at salg=service og sammen oppnår vi våre satte mål.du må snakke norsk og engelsk.du må kunne ta raske beslutninger når det kreves.du har gode datakunnskaper eller er ivrig etter å lære.har erfaring med hotellsystemet Cenium 6 er ønskelig, men det er ikke avgjørende.
Om stillingen:
oppstart etteravtaledu må være over 20 årlønn etter tariffdaglig resepsjonsarbeid, innsjekk, utsjekk, ta imot telefoner, sikkerhetsrunder mm

Bli en del av en spennende hotellkjede i vekst - Nordic Choice Hotels.
Fine muligheter for karrierevekst.

Er dette en perfekt match for deg? Send oss din søknad i dag.

Hva venter du på? 🙂

Related Jobs

Senior Piping Eng B23350   Norway new
12. May 2022
Engineering Manager   Sweden new
12. May 2022
Engineering Manager   https://checkproof.teamtailor.com/jobs/1774448-engineering-manager, Sweden new
12. May 2022
PE Lead Engineer   Denmark new
11. May 2022
Site Manager   Denmark new
11. May 2022