/*Menu hide on click outside*/
Published
18. March 2022
Expires
7. April 2022
Location
Finland
Category
City
Turku
Page Views
2

Description

Elomatic luo kestäviä ja vastuullisia ratkaisuja, jotta asiakkaidemme liiketoiminta olisi tulevaisuudessa entistäkin ympäristöystävällisempää, turvallisempaa ja kilpailukykyisempää. Meillä työskentelee 1100 asiantuntijaa, joiden suunnittelutyön tarkoitus on lisätä ihmisten ja ympäristön hyvinvointia.
Mitä teemme
Elomaticin tuote- ja palveluvalikoima sisältää teollisuuden suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut, projektinhallintapalvelut, elinkaaripalvelut sekä teknologiset ratkaisut ja tuotteet tietyillä erikoisaloilla sekä suunnittelu- ja tiedonhallintaohjelmistoratkaisut suunnittelutoimistoille ja teollisuudelle.
Elomatic toimii seuraavilla teollisuudenaloilla:
Prosessi- ja energiateollisuus, mukaan lukien elintarvike- ja lääketeollisuus
Kone- ja laitevalmistusteollisuus
Meri- ja offshore-teollisuus
Vahvistamme energiasektorin prosessisuunnittelutiimiämme ja haemme Jyväskylän, Espoon Tampereen, Turun tai Oulun toimipisteeseen (myös etätyö kotipaikkakunnalta on mahdollista)
Prosessisuunnittelijoita / -asiantuntijoita
Voit olla jo kokenut prosessisuunnittelun ammattilainen, jolla on vahva tietämys myös teollisuuden prosessiturvallisuuteen liittyvistä ratkaisuista tai vasta urasi alussa, mutta sinulla on vahva halu kasvaa energian tuotantoon ja muuhun teollisuuteen liittyvien prosessien asiantuntijaksi.
Toimenkuvaasi kuuluu prosessi- ja/tai energiateollisuuden suunnittelutehtävät, kuten prosessitekninen mitoitus / suunnittelu ja asiantuntijapalvelut, sekä prosessien turvallisuuteen liittyvät työtehtävät. Lisäksi toimit tarvittaessa asiakasprojekteissamme projektipäällikkönä.
Odotamme sinulta:
Energia- tai prosessitekniikan insinöörin / DI tutkintoa
Näkemystä ja kokemusta energiatekniikan prosesseista
Kokemusta laitehankinnoista ja hankintojen kilpailuttamisesta.
Halua toimia asiakasrajapinnassa
Matkustusvalmiutta
Hyvää englannin kielen taitoa
Vähintään 1 vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä
Työtehtävissäsi toimit osana suunnittelutiimiä tai suoritat itsenäisiä asiantuntijatehtäviä, joko omissa suunnitteluprojekteissamme tai asiakkaittemme toteutusprojekteissa.
Työpaikkasi tulee olemaan Elomaticilla, Energy Consulting -osastolla.
Mitä tarjoamme Sinulle
Tarjoamme mahdollisuuden tehdä merkityksellisiä tehtäviä kestävämmän tulevaisuuden puolesta. Pääset mukaan hankkeisiin, joilla edistetään yhteiskunnan matkaa kohti vähähiilisyyttä sekä kiertotalouteen perustuvaa elämäntapaa.
Tarjoamme myös joustavan työajan, etätyömahdollisuuden sekä erinomaiset mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen ja uralla etenemiseen. Meillä saat monipuoliset henkilöstöedut, joihin sisältyy mm. kattavat työterveyspalvelut ja vakuutukset sekä muita hyvinvointia tukevia palveluja.
Menestymme yhdessä, Tahdomme kehittää ja kehittyä, Olemme luotettavia
Jos arvomme ovat linjassa oman ajattelumaailmasi kanssa ja kiinnostut tästä tehtävästä, liity asiantuntevaan ja innostuneeseen tiimiimme! Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 3.4.2022. Liitä mukaan CV ja palkkatoive
Lisätietoja antavat:
Teemu Turunen, +358 400 379 940, teemu.turunen@elomatic.com
Anne Kujanpää, +358 45 341 5525, anne.kujanpaa@elomatic.com
Hakuaika alkaa: 15.03.2022 14:00Hakuaika päättyy: 03.04.2022 23:59