/*Menu hide on click outside*/
Published
17. September 2020
Location
Denmark
Job Type
City
Faaborg

Description

Tuco Marine Group i Faaborg går en travl tid i møde, og vi søger derfor en dygtig projektleder til vores virksomhed, meget gerne med stærke kompetencer inden for planlægning og indkøb.

Arbejdsopgaverne i stillingen vil bestå af projektledelsesopgaver, primært koncentreret omkring vores nybygningsprojekter i ProZero serien af hurtige både til professionelle brugere.

Kandidaten: Du har solid erfaring inden for projektledelse, og meget gerne erfaring med nybygningsprojekter. Du er måske uddannet bådebygger, maskinmester eller har anden relevant faglig ballast som sætter dig i stand til at lede projekter både på et administrativt, men også et højt fagligt plan, og med både egne medarbejdere, og underleverandører. - Du har lyst til at arbejde med både og har måske også sejlads og både som din fritidsinteresse.

Stillingen ligger i vores driftsselskab Tuco Yacht Værft, hvor vi udvikler, designer og bygger både i letvægtsmaterialer til det professionelle marked. Vi har gennem de senere år lanceret en serie af professionelle både – vores ProZero-linje, som særligt henvender sig til offshore og workboat of defence segmenterne. Vi er en virksomhed i vækst og har siden lanceringen af ProZero ansat løbende for at styrke vores allerede stærke hold.

Vi kan tilbyde en dynamisk arbejdsplads i en innovativ virksomhed, der er med helt fremme i front, når det kommer til udvikling inden for arbejde med kompositmaterialer og det maritime miljø. Vi lægger vægt på, at dagligdagen skal være fleksibel, og at den enkelte tager ansvaret og leverer den ekstra indsats, der kræves, når en deadline eksempelvis nærmer sig.

Vi har ambitiøse vækstmål, og tilbyder en spændende og inspirerende arbejdsplads.

Ansøgninger kan sendes til mail@tuco.dk

Apply
Drop files here browse files ...
Captcha
Are you sure you want to delete this file?
/