/*Menu hide on click outside*/
Published
7. April 2022
Expires
27. April 2022
Location
Denmark
Category
City
Denmark
Page Views
14

Description

Vil du med på holdet i en dynamisk Automationsafdeling med egne automationssystemer, positiv udvikling og en spændende fremtid?Jobbet
Vi søger en dygtig el-projektassistent, som vil være med til at udvikle automationsområdet, og indgå i automationsteamet som er en del af Projects and Engineering med dedikerede kollegaer hos DESMI Ocean Guard A/S i Nørresundby.
Du vil blive den el-teknisk ansvarlig på Engineering projekter, hvor du skal tilsikre en professionel projektgennemførelse i samarbejde med projektledere og servicemontører med stor fokus på kundetilfredshed. Du vil indgå i et dynamisk team, hvor samarbejde og humoristisk sans bliver vægtet højt. Der forventes maks. 20 rejsedage/år.
Følgende arbejdsopgaver kan nævnes:Projektering af automationsløsninger med CompactClean som udgangspunkt.Deltagelse i gennemførelse af Engineering projekter.Design og konstruktion samt beregning af marine styringerUdarbejdelse af dokumentation i SEE Electrical.El-support til servicemontører / projektlederDin profilPositiv, udadvendt og relations skabende.Din struktur skal sikre, at du er på forkant med opgaverne, og samtidig er du serviceorienteret og kender værdien af at yde en god service både selvstændigt og i samarbejde med dine kolleger i resten af organisationen.Arbejder detaljeorienteret, systematisk og kan bevare overblikket – også i pressede situationer.Du har formentlig en baggrund som stærkstrømstekniker, automationsteknolog, maskinmester eller elektriker med flair for automation.Kendskab til det maritime miljø eller værftsmiljø er et plus.Erfaring fra lignende stilling/branche og kendskab til PLC og HMI samt viden omkring el-tegninger og komponenter forventes.Behersker engelsk i skrift og tale.Dine muligheder
Du bliver en del af et erfarent og dynamisk arbejdsmiljø, I en robust og ekspanderende virksomhed, hvor dine kompetencer vil bidrage til at udvikle automationsområdet. Vi går op i at styrke den enkelte medarbejder og understøtter dette ved at uddelegere ansvar og gennem løbende medarbejderudvikling.
Lønnen forhandles ud fra dine individuelt kvalifikationer.
Hvis du vil vide mere om jobbets indhold - kontakt da Automation Team Leader Torben Ullerup +45 91 37 34 73, e-mail: toul@desmi.com.
Ansøg stillingen gennem vores e-rekrutteringssystem ved at trykke på knappen ”apply” nederst. Indkomne ansøgninger behandles løbende.DESMI Ocean Guard A/S is owned by DESMI A/S, and its head office is located in Nørresundby, Denmark. DESMI A/S has more than 185 years of history and today the DESMI Group portfolio includes pumps, oil spill response solutions, pumping solutions, pumping solutions for defence applications, energy saving systems, automation, contracting activities and ballast water management systems.