/*Menu hide on click outside*/
Published
14. January 2022
Location
Sweden
Category
City
Lyckeby
Deadline
03. February 2022

Description

Produktionsledare

Spela en ledande roll i vårt ambitiösa produktions-team och arbeta i en toppmodern produktionsmiljö i Karlskrona.
Letar du efter en möjlighet att inspirera, motivera och leda ett team? Om du har tidigare ledarskaps- och gärna industriell erfarenhet och en drivkraft för personalledning inom produktion kan detta vara rätt jobb för dig. I den här rollen får du möjlighet att göra skillnad och påverka i ett företag som innehar en nyckelroll i den gröna omvandlingen i vårt samhälle.

Utveckla, motivera och engagera
Som Produktionsledare på NKT är det dina ledaregenskaper som får ta plats. Du leder ett skarpt team av Operatörer för produktion av PEX-kabel och ser till att resurser, i form av människa, maskin och material, används på bästa sätt. Du kommer att leda ett team där de tillämpade skiftformen är 5-skift, vilket innebär att produktionen pågår även när du inte är på plats.

I rollen får du möjlighet att utveckla ditt ledarskap och ansvarar bland annat för följande:

  • att ett aktivt arbetet bedrivs enligt NKT:s ledningssystem för kvalitet, miljö och arbetsmiljö.
  • att rekrytering och utveckling av personal genomförs
  • att resurserna människa, maskin och material utnyttjas rationellt
  • att investering & omkostnadsbudget utarbetas, följs upp och uppdateras
  • att mål för avdelningen utarbetas, visualiseras och följs upp samt att dessa mål bryts ner och utvecklas inom avdelningen
  • att verksamheten bedrivs i enlighet med gällande lagar och avtal

Inspirerande och driven ledare
För att lyckas och trivas som produktionsledare har du tidigare erfarenhet av att leda personal och en förmåga att engagera och motivera medarbetare. Du är skicklig på att tackla utmaningar med ett positivt förhållningssätt i en dynamisk miljö och har talang för feedback med en god känsla för hur du bemöter olika individer. Som ledare är du tydlig med mål och förväntningar och ser utveckling som den starkaste faktorn för framgång. Du har ett intresse för teknik och deltar gärna bidragande i samtal och diskussioner.

Utöver det ovanstående har du erfarenhet av att leda personal, arbetat med SAM (systematiskt arbetsmiljöarbete) och har ett genuint intresse för kvalitets- och förbättringsarbete. Ditt CV bör även innehålla följande:

  • Gymnasial utbildning med inriktning teknik
  • Erfarenhet av personalledning, gärna inom tillverkande industri
  • Van av arbete i Microsoft Office, erfarenhet av SAP är meriterande
  • Svenska och Engelska i tal och skrift

Kontaktuppgifter och ansökan
Ansök via länken nedan med CV och personligt brev senast den 30/1 2022.
Tester kan förekomma i våra rekryteringsprocesser.

Om du har frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef, Niclas Frost, niclas.frost@nkt.com, +46 70 288 68 07 eller ansvarig rekryterare Andreas Christenson, andreas.christenson@nkt.com, +46 70 824 48 90.
Vänligen notera att vi med anledning av GDPR inte kan ta emot några ansökningar via e-post.

Fackliga representanter
Sveriges Ingenjörer - Christian Fisch, +46 455 56 380
Unionen - Mikael Hammarin +46 455 75 972
Ledarna - Roger Jönsson, +46 455 55 911

Välkommen med din ansökan!


NKT främjar en organisation baserad på mångfald och en kultur där människor med olika bakgrund kan växa och inspireras att göra sitt bästa. Vi tror att en organisation baserad på mångfald möjliggör hållbar prestation och att en inkluderande och välkomnande kultur bidrar till en bättre arbetsplats.

About NKT
At the factory in Karlskrona, NKT is designing, developing and manufacturing the high-voltage power cable solutions enabling the transition to renewable energy. Here, you will join a diverse organization at an internationally recognized engineering center operating one of the most advanced high-voltage test halls, a state-of-the-art cable manufacturing and the NKT Victoria – the most sustainable cable-laying vessel in the offshore industry.


NKT connects a greener world with high-quality power cable technology and takes centre stage as the world moves towards green energy. NKT designs, manufactures and installs low-, medium- and high-voltage power cable solutions enabling sustainable energy transmission. Since 1891, NKT has innovated the power cable technology building the infrastructure for the first light bulbs to the megawatts created by renewable energy today. NKT is headquartered in Denmark and employs 3,900 people. NKT is listed on Nasdaq Copenhagen and realised a revenue of EUR 1.4 billion in 2020. NKT - We connect a greener world. www.NKT.com.

NKT Corporate Movie

Posting Date: 14-Jan-2022
Location: Lyckeby, SE, 37165
Type: Permanent
Requisition ID: 2435

Only registered members can apply for jobs.

Related Jobs

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com