/*Menu hide on click outside*/
Published
13. May 2021
Location
Norway
Category
City
Horten

Description

Vi leter etter deg som er engasjert, forstår verdien av kvalitet og er løsningsorientert. Avdelingen vår er under Manufacturing som er en del av Supply Chain organisasjonen i Sensors and Robotics divisjonen i Kongsberg Maritime. Teamet du skal jobbe i er ansvarlig for leveranser av flere av våre unike produkter. Fra Sensors and Robotics på Strandpromenaden blir det blant annet levert produkter, systemer og løsninger til undervannskartleggingssystemer, undervannsposisjonering, marin robotikk, fiskerisensorer, presisjonsposisjonering og sensorløsninger.
Kvalifikasjoner
Fagbrev som produksjonselektroniker
Videregående med yrkesfag (teknisk) eller realfag
Kommunisere godt på norsk og engelsk
Erfaring fra produksjon, sammenstilling, test, reparasjon / service eller lignende
Personlige egenskaper
Kvalitets- og løsningsorientert, gjerne med erfaring innenfor LEAN
Teknisk interesse / teknisk forståelse
God IT kunnskap, gjerne med ERP erfaring
Gode holdninger til HMS og HMS arbeid
Trives med å jobbe i team
Håndtere en til tider, hektisk hverdag, samt være fleksibel og ha mulighet for å kunne bidra ekstra når det trengs
Vi forventer ikke at du møter alle krav, men vi håper du har lyst til å lære!
Ansvarsområder og arbeidsoppgaver
Du vil være en del av et team som har ansvar for produksjon og test av KM produkter. Arbeidet vil inkludere sammenstilling av elektromekaniske produkter som skal leveres til kunde, men også sammenstilling av prototyper når prosjektene har behov for dette. Kontinuerlige forbedringer er sentralt i alt vi gjør, og vi ønsker at alle skal bidra i dette arbeidet.
Dette kan vi tilby deg
Du vil få en konkurransedyktig lønn og gode muligheter til faglig utvikling. Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger, samt gode velferdsordninger.
Dette arbeidsforholdet kan kreve sikkerhetsklarering fra Nasjonal Sikkerhetsmyndighet. Les mer på www.nsm.no.
I over 200 år har KONGSBERG laget løsninger som gjør det mulig for mennesker over hele verden å levere ekstrem ytelse under ekstreme forhold. I dag er vi verdensledende på flere områder innen maritim virksomhet, forsvar, luftfart og olje- og gassindustri.
Kongsberg Maritime, et datterselskap av KONGSBERG, er et globalt maritimt teknologiselskap som leverer innovative og pålitelige teknologiløsninger for alle maritime industrisektorer, inkludert: merchant, offshore, subsea og marine. Selskapet har hovedkontor i Kongsberg, og har produksjons-, salgs- og servicefasiliteter i 34 land.
Sensor- og robotikk divisjonen vår utvikler og leverer sensorer i verdensklasse og smart robotikk for marine-, forsknings- og sjøfartsapplikasjoner. Divisjonen har ansvaret for KM's ledende tilbud av undervannskartleggingssystemer, undervannsposisjonering, marin robotikk, fiskerisensorer, presisjonsposisjonering og sensorløsninger.
WORLD CLASS – through people, technology and dedication