/*Menu hide on click outside*/
Published
12. April 2021
Expires
2. May 2021
Location
Denmark
Category
City
Denmark
Page Views
0

Description

PLC Programmør
DESMI Pumping Technology A/S i Nørresundby søger en PLC Programmør til gennemførelse af automationsopgaver.
Vil du med på holdet i en ny dynamisk automationsafdeling med egne automationssystemer, positiv udvikling, kraftig vækst og en spændende fremtid?
Virksomheden
DESMI fremstiller, sælger og servicerer bla. pumper og pumpe-løsninger samt specielle produkter relateret til dette område. DESMI har hovedkvarter i Nørresundby men har kontorer i adskillige lande i de fleste dele af verden, hvorfor du vil få en bred kontaktflade til kollegaer og kunder i hele verden
Jobbet
Vi søger til stillingen en dygtig programmør, som vil være med til at udvikle automationsområdet.
Du vil komme til at indgå i automationsteamet med 5 dedikerede kollegaer (automations engineers og programmers). Du vil indgå i et dynamisk team, hvor samarbejde og humoristisk sans bliver vægtet højt. Der forventes maks. 25 rejsedage/år.
Følgende ikke udtømmende arbejdsopgaver kan nævnes:
Samarbejde med automation engineers omkring automationsløsninger.
Udvikle software til automationsløsninger.
Gennemførelse af test, FAT og SAT på automationsprojekter.
Udarbejdelse af software dokumentation.
Oplæring af service engineers.
Som PLC Programmør bliver du et vigtigt bindeled mellem projektafdelingen og de tilknyttede rejsemontører og produktionen, der producerer og installerer de elektriske programmerings-/styringsmæssige dele.Din profil
Du har en baggrund som el-ingeniør, el-installatør, stærkstrømstekniker, automationsteknolog eller tilsvarende. Kendskab til det maritime miljø eller værftsmiljø er et yderligere plus. Erfaring fra lignende stilling/branche og indgående kendskab til PLC og HMI samt viden om el-tegninger og -komponenter forventes. Du skal gerne have erfaring med Siemens TIA Portal, da vi primært anvender Siemens S7-1500 PLC og HMI.
Om dig:
Du er positiv, udadvendt og relationsskabende.
Din struktur skal sikre, at du er på forkant med opgaverne, og samtidig er du serviceorienteret og kender værdien af at yde en god service både selvstændigt og i samarbejde med dine kolleger i resten af organisationen.
Du arbejder detaljeorienteret, systematisk og kan bevare overblikket – også i pressede situationer.
Du behersker engelsk i skrift og tale og i begrænset omfang tilgængelig udenfor ”normal arbejdstid”.
Du har køreafstand fra Nørresundby eller villig til at tage bopæl i området.
Dine muligheder
Du bliver en del af et erfarent og dynamisk team I en robust og ekspanderende virksomhed, hvor dine kompetencer vil bidrage til at udvikle automationsområdet.
Stillingen giver gode muligheder for at påvirke og være en aktiv spiller i udviklingen af DESMI.
Vi går op i at styrke den enkelte medarbejder og understøtter dette ved at uddelegere ansvar og gennem løbende medarbejderudvikling.
Hvis du vil vide mere om jobbets indhold - kontakt da Automation Team Leader Martin Frost +45 63114751, e-mail: mafr@desmi.com. Ellers ansøges stillingen gennem vores e-rekrutteringssystem ved at trykke på knappen ”apply” nederst. Indkomne ansøgninger behandles løbende.
DESMI er en global virksomhed specialiseret I at udvikle og fremstille pumpeløsninger til markedssegmenterne: Marine & offshore, Industri, Oil spill response, Defece & fuel og Utillity både lokalt og globalt. Vores produktsortiment suppleret med agenturprodukter fra andre førende fabrikanter i verdensklasse fuldendes med relaterede services så som design og installation af pumpesystemer, oil spill recovery og after sales service gennem vores netværk af servicecentre. Vi sigter imod at vores produkter skal være førsteklasses håndværk så vores kunder altid forbinder DESMI med kvalitet, godt design, og pålidelighed og så vores produkter lever op til løfterne i vores tilbud og i vores generelt salgsmateriale.

Related Jobs

19. December 2020
2. December 2020
Software Engineer   Denmark
28. November 2020
26. November 2020
E&I Engineer   Norway
26. November 2020