/*Menu hide on click outside*/
Published
17. September 2021
Expires
7. October 2021
Location
Denmark
Category
City
TÃ¥rnby
Page Views
3

Description

Børnehuset Vægterparken søger 3 pædagoger på timetallene 30 timer, 34 timer og 35 timer. Pt. er 1 stilling i vuggestuen og 2 stillinger i børnehaven.
Kan du tænde et bål? Og lide at spise friskhøstet frugt og grønt fra egen avl? Holder du af grin, latter og kage, når du har pause? Vi søger dig med højt humør, overblik og som bare ikke kan få nok af skønne børn.
Børnehuset Vægterparken er en integreret institution, som huser børn i alderen 0-6 år. Vi er normeret til 73 skønne børn, som er fordelt på to vuggestuegrupper og tre børnehavegrupper. Vores institution har 30 år på bagen og rummer, foruden en masse børn, en personalegruppe med mange års erfaring tilsammen. Vi er en god blanding af mennesker, som har været her en del år, og nogle er først kommet til for et par år siden. Vi søger pædagoger, som har lyst til at udvikle sig sammen med os, og vi er både interesseret i dig, der er helt nyuddannet, og dig der har en masse erfaring. Det vigtigste er, at du har lyst til at dele en lærerig, tryg og omsorgsfuld hverdag sammen med os i vores imødekommende børnehus.
Børnehuset er beliggende i Kastrup i et roligt kvarter i udkanten af boligområdet Vægterparken. Børnehuset er omkranset af en dejlig legeplads med forskellige rum, som både indbyder til en hurtig cykeltur på vores nyanlagte cykelbane, en god leg i krattet væk fra de voksne, en tur i vores lille “skov” for at lede efter spændende dyr eller være med til at høste grøntsager fra vores højbede. Børnene er med helt fra begyndelsen, hvor vi henter frø og slæber jord. De er med i det daglige, når der skal luges ukrudt og vandes og med til at høste til slut. Vi er glade for at være udendørs og trækker gerne klassiske indeaktiviteter med udenfor. Vi nyder i sommerhalvåret at have båldage, hvor der laves mad til hele institutionen over bål. Her er børnene med til alt fra at kløve brænde til at snitte grøntsager.
Vi nyder at tage på tur, og her har vi mange udflugtsmål inden for kort afstand. Vi har 10 minutter til havet og Kastrup Lystbådehavn. Vi har kort vej til Amager Strandpark og Kastrup Fortet. Vil vi nyde skoven eller kulturlivet i København, har vi gode tog- og busforbindelser. Huset har også to el-ladcykler, som også gør det let at komme rundt. Et af vores udflugtsmål er vores tætte samarbejdspartner Tårnby Naturskole på Amager Fælled, samt deres maritime naturformidlingsafdeling, Den Blå Base i Kastrup Lystbådehavn.
I det pædagogiske arbejde lægger vi vægt på trivsel, udvikling og læring. Vi arbejder ud fra et fælles børnesyn, hvor vi tilstræber, at børn har medbestemmelse og føler sig som en værdsat del af fællesskabet. Vi støtter og guider børnene med en anerkendende tilgang til selvhjulpenhed, så de kan blive livsduelige og mestre eget liv. Vi ser ressourcerne i det enkelte barn og tilstræber os på at forstå barnets virkelighed og intention bag handling. Vi arbejder ud fra Tårnby Kommunes årstema, som i 2021 er matematisk opmærksomhed. Gennem blandt andet vores daglige rutiner samt pædagogisk tilrettelagte aktiviteter leger vi med matematikkens verden.
Vi er et hus, som er ved at samle os efter en turbulent tid, og vi har brug for dig med godt humør og ben i næsen. Du får en unik mulighed for at sætte dit eget præg i institutionen. Vi søger pædagoger, der blandt andet vil være med til at skabe fundament for et bredere samarbejde mellem vuggestue og børnehave, og for hvem humor i hverdagen er en vigtig faktor.
Vi forventer, at du:
Er uddannet pædagog.
Har en anerkendende tilgang i det pædagogiske arbejde.
Er en glad, tydelig, nærværende og omsorgsfuld voksen.
Kan reflektere over egen praksis.
Er ærlig og arbejdsom.
Er optaget af at udvikle optimale læringsmiljøer, der understøtter børns trivsel, udvikling, læring og dannelse.
Har overblik og kan arbejde selvstændigt.
Tænker positivt og kan holde hovedet koldt i pressede situationer.
Kan udvikle, gennemføre og evaluere pædagogisk tilrettelagte aktiviteter.
Stiller dig kritisk overfor egen og andres pædagogiske praksis, så vi hele tiden udvikler os.
Vi tilbyder:
Et hus i udvikling med plads til ansvar og indflydelse i hverdagen.
Et hus hvor trivsel hos børnene er i fokus.
En engageret og samarbejdsvillig personalegruppe.
En engageret forældregruppe og forældrebestyrelse.
En arbejdsplads med fokus på et godt arbejdsmiljø.
En personalegruppe der støtter hinanden fagligt og personligt.
Masser af humor.
Et hus hvor vi passer på hinanden med plads til forskelligheder, og hvor vi træder til og hjælper hinanden, når dagen kan byde på et behov for det.
Du er altid velkommen til at kontakte os for nærmere information eller en rundvisning i vores skønne Børnehus.
Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst med BUPL efter forhandling.
Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at der ved ansættelse indhentes referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder. Har du været ansat i Tårnby Kommune, vil der altid blive taget reference herfra. Der skal desuden ved ansættelse forevises straffeattest og indhentes børneattest. Ansættelsen vil være betinget af, at disse er tilfredsstillende.
Tårnby Kommune tilbyder en række personalegoder. Disse kan ses her.
Yderligere oplysninger
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at rette henvendelse til Jette Sølbeck på telefon 2320 0357.
Vi holder løbende ansættelsessamtaler. Stillingsannoncen vil blive fjernet fra Tårnby Kommunes hjemmeside når rette kandidat er fundet.
Ansøgning
Ansøgning med dokumentation for uddannelse, oplysning om eventuel tidligere beskæftigelse, eventuel arbejdstilladelse og bilag sendes via nedenstående link. Vær opmærksom på, at Tårnby Kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem. Du bedes derfor så vidt muligt søge stillingen via nedenstående link. Såfremt du søger stillingen pr. brev, skal dette indeholde de samme oplysninger, som kræves af det elektroniske rekrutteringssystem.
Behandling af persondata
Tårnby Kommune er dataansvarlig for de personoplysninger, som du registrerer og sender til kommunen via rekrutteringssystemet eller på anden vis ved ansøgning om job.
Oplysningerne vil alene blive brugt i rekrutteringsprocessen. Medlemmer af ansættelsesudvalget, for den stilling du søger, får adgang til dine registrerede personoplysninger i den tid rekrutteringsprocessen løber. Behandlingen af oplysningerne vil naturligvis være fortrolig og sikker.
Vi opbevarer din ansøgning samt øvrige oplysninger i op til 6 måneder efter endt rekrutteringsproces. Herefter slettes de automatisk.
Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder. Herunder ret til at se de personoplysninger du har registreret hos os og ret til sletning af oplysninger. Læs i øvrigt her om dine rettigheder. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen. Adresse: Amager Landevej 76, 2770 Kastrup. Telefon: 3247 1280. E-mail: op2@taarnby.dk.
For henvendelse vedrørende den ledige stilling se kontaktoplysninger under overskriften 'Yderligere oplysninger'.
Har du spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger, og til hvordan dine rettigheder bliver udøvet i henhold til databeskyttelsesreguleringen, kan du kontakte Tårnby Kommunes databeskyttelsesrådgiver. Send e-mail sikkert: Link til Borger.dk
Telefon: 3247 1230. Ved brev: Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen, Amager Landevej 76, 2770 Kastrup, Att.: ”Databeskyttelsesrådgiver”.
Ansøgningsfrist:
Snarest muligt

Related Jobs