/*Menu hide on click outside*/
Published
8. October 2021
Location
Denmark
Category
City
Esbjerg
Deadline
28. October 2021

Description

VIKING søger en energisk og serviceminded OPVASKER til vores kantine på hovedkontoret i Esbjerg, hvorfra vi dagligt sørger for mad og betjening i højeste kvalitet til vores ca. 400 kollegaer. Så evner du at tingene går stærkt og værdsætter at du kan have et fysisk krævende arbejde – og gerne med et stort smil på læben – er du måske lige den, vi leder efter!

Du bliver en del af et stærkt team, der tæller 5 medarbejdere under ledelse af vores kokkeuddannede kantinechef, som værdsætter at skabe et miljø, hvor der er højt til loftet og hvor vi sætter pris på arbejdsglæde og engagement i arbejdet.

Der er tale om en 30-timers stilling med gode arbejdstider, placeret på alle hverdage fra 8-14.30.

Primære opgaver:

  • Du har ansvaret for vores opvaskerfunktion
  • Daglige samt ugentlige rengøringsrutiner
  • Opfyldning af morgenmadsbuffet
  • Ad hoc opgaver for køkkenteamet

Din profil
Du elsker at have travlt samt det hver dag at skulle servicere rigtig mange mennesker. På det personlige plan har du nemt til smil og værdsætter at få lov til at være fysisk aktiv på dit arbejde. Du har nemt ved at omgås andre mennesker og kan agere i en hverdag, hvor tempoet i perioder vil være højt. Du trives også i en hverdag, hvor ikke alle dage er ens og du værdsætter dynamikken i at skulle være omstillingsparat.

Vi tilbyder
VIKING er en global arbejdsplads, hvor hovedparten af aktiviteterne retter sig mod udlandet. Vi investerer med glæde og ansvarlighed i vores medarbejdere og du får mulighed for at udvikle dig i et samspil med kompetente kollegaer, som sætter pris på humor, arbejdsglæde og et godt arbejdsmiljø.

Som VIKING-medarbejder har du mange fordele - ud over en varieret arbejdsdag. Dagligt serveres i kantinen en sund og veltilberedt morgen- og frokostbuffet, vi har træningsfaciliteter, massør, frugtordning og et fælleshus, som kan benyttes til både private og arbejdsrelaterede arrangementer.

Søg stillingen
På grund af reglerne om persondatabeskyttelse, GDPR (General Data Protection Regulation), modtages alle ansøgninger online via ”send ansøgning” i stillingsannoncen.

Vi holder løbende samtaler og anbefaler derfor, du sender din ansøgning og dit CV straks. Alle ansøgninger behandles naturligvis fortroligt.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Global HR Business Partner Diana Wehner Sundtoft på mail DWS@viking-life.com

____________________________

VIKING Life-Saving Equipment A/S med hovedsæde i Esbjerg er en globalt førende virksomhed inden for sikkerhedsudstyr og serviceydelser til det maritime marked og offshore-industrien. Som medarbejder hos VIKING er man med til at udvikle og producere rednings- og sikkerhedsudstyr, der anvendes til lands, til vands og i luften over hele verden.

Læs mere om VIKING på www.VIKING-life.com

Apply
Drop files here browse files ...
Captcha

Related Jobs

26. October 2021
25. October 2021
22. October 2021
22. October 2021
21. October 2021
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Are you sure you want to delete this file?
/