/*Menu hide on click outside*/
Published
7. September 2021
Location
Sweden
Category
City
Kristiansand
Deadline
27. September 2021

Description

On & Offshore Services AS har i dag høy aktivitet og forventer ytterligere økning. Vi trenger derfor mer personell, primært til oppdrag offshore.

Vi søker etter dyktige sveisere. Alle søknader blir fortløpende vurdert!

Arbeidsoppgaver

Arbeid innen mekaniske disipliner med fokus på vedlikehold, modifikasjon og installasjon innen offshorerelatert virksomhet. De fleste oppdrag er offshore på norsk sokkel, men også på land og noe i utland.

Kvalifikasjoner

Vi har behov for personell med følgende kvalifikasjoner:


  • Sveisere - ønskelig med sveisesertifikat/erfaring innen 111, 136 og 141

Personell med multidisiplin og erfaring vil bli foretrukket. Du må ha, eller være villig til å ta sikkerhetskurs for offshore og offshore helseattest da mesteparten av våre oppdrag er offshore norsk sokkel.

For mange av våre kunder er det krav om site-test innen sveis. Man må påregne å ta dette innen oppstart. Det er en fordel om du også har riggerkurs og flensearbeid kurs (NOG 118).

Personell med bosted i Kristiansandsregionen foretrekkes, men vi er også åpne for søkere med annet bosted som har gode kommunikasjonsmuligheter til Flesland og Sola.

Personlige egenskaper

Vi søker deg som har høy faglig integritet, yrkesstolthet og gode holdninger. Du må være fleksibel i forhold til rotasjonsordning og arbeidssted. Vi driver i et marked med kunder som ofte har korte leveringsfrister og høye krav.

Vi tilbyr

On & Offshore Services AS tilbyr spennende arbeidsoppgaver, som passer for allsidig personell og som trives med en reisejobb med stort spenn i faglige utfordringer og stor fleksibilitet. Våre ansatte utfører oppdrag på mange ulike rigger, installasjoner og siter både i Norge og utlandet. Ingen arbeider i fast rotasjon. Den enkelte ansatte har likevel stor påvirkning på egen arbeidssituasjon og tilhørende mulighet for tilpasning av friperioder mv.

Konkurransedyktige lønnsbetingelser.


Om arbeidsgiveren

On & Offshore Services AS leverer tjenester innen mekaniske disipliner, inkludert hydraulikk. Vår kjernekompetanse er vedlikehold og modifikasjon av rigger, spesialfartøy og andre offshore installasjoner. Våre tjenester inkluderer bemanningsstøtte knyttet til spesialisert arbeidskraft.Vår styrke er forankret i våre dyktige operatører og ledende personell som har solid industriell erfaring opparbeidet gjennom lang fartstid på norsk sokkel. Alt personell er kvalifisert for offshorearbeid.

Vi er spesialister innen prosjektledelse og arbeidsledelse med fokus på tverrfaglig kompetanse, mekanisk arbeid, struktur- og platearbeid, sveising og rørarbeid.


Sektor
Privat
Antall stillinger
10
Sted
Vige Havnevei 111, 4633 Kristiansand S
Bransje
Industri og produksjon,
Olje og gass
Stillingsfunksjon
Håndverker / Sveiser

Nøkkelord

Offshore,, industri,, sveis,, reise,, reisemontør

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Synne Kodvåg
Stillingstittel
Personal Koordinator
Telefon
476 47 665
  • Send melding
Kontaktperson
Tore Finstad
Stillingstittel
Prosjektleder
Telefon
958 54 515

Søk her

  • Hjemmeside
  • Flere stillinger fra On & Offshore Services AS
Følg firma
136 følger dette firmaet

Vige Havnevei 111, 4633 Kristiansand S

Stort kart Hybridkart Flyfoto

Annonseinformasjon

FINN-kode
231119657

Sist endret
7. sep. 2021 12:43
Apply
Drop files here browse files ...
Captcha

Related Jobs

Operatør Offshore   Sweden new
12. September 2021
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Are you sure you want to delete this file?
/