/*Menu hide on click outside*/
Published
15. October 2021
Location
Denmark
Category
City
Aalborg
Page Views
4

Description

Er du en teknisk indkøber, der brænder for at skabe struktur og tværfagligt samarbejde? Vil du være en del af en spændende international branche, der er i fuld gang med at transformere energikilder fra sorte til grønne? Så læs mere her.
Din hverdag
Du bliver en del af et team, der i fællesskab opbygger en central indkøbsfunktion. Med reference til Procurement Manager vil du bidrage til opbygning af en ny support funktion til Category Management teamet i indkøbsafdelingen.
Dine opgaver omfatter blandt andet:
Support til Category Management teamet
Kommunikation og tæt samarbejde med leverandører, projekt team etc.
Kontrol og assistance til RFI/RFQ-processen
Ordreopfølgning, herunder på leveringstid/leveringssikkerhed
Kontakt med relevante stakeholders i supply chain forløbet
Oprette og eksekvere indkøbsordrer
Løbende opdatering af leverandør data
Hvem er du?
Du har en relevant baggrund og har minimum tre års erfaring med indkøb fra en tilsvarende stilling.Derudover ser vi gerne, at:
Du har erfaring med at arbejde i projektorganisationer
Du har teknisk erfaring og/eller erfaring med indkøb af stål
Du besidder en generel IT-forståelse og har erfaring med Office-pakken (især Excel)
Du har kendskab Navision og Sharepoint (en fordel, men ikke et krav)
Du behersker dansk og engelsk på højt niveau i både skrift og tale
Du befinder dig godt i en koordinerende rolle med tværfagligt samarbejde. Du er struktureret, og du formår at holde fokus på detaljen i et forandringspræget miljø med deadlines og tidsrammer, der skal overholdes.
Vi tilbyder
Du får et spændende, alsidigt og ikke mindst udviklende job i en international virksomhed i vækst. Du bliver en del af en professionel arbejdsplads med en uformel omgangstone, hvor vi sætter pris på samarbejde, humoristisk sans og en positiv tilgang. Hos os går fleksibilitet begge veje, og du vil få stor frihed under ansvar.
Vi tilbyder endvidere pensionsordning, mulighed for hjemmearbejde, sundhedsforsikring, kantineordning, en aktiv personaleforening og en gage, der modsvarer stillingskravene.
Ansøgning
Lyder dette som noget for dig? Så send os din ansøgning allerede i dag pr. e-mail til job@bladt.dk. Mrk. ”Operational Purchaser”.
Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige kandidat.
Vi glæder os til at høre fra dig!
Spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Procurement Manager, Søren Kollerup Madsen, på 4178 3630 eller besøge vores hjemmeside www.bladt.dk
Om Bladt IndustriesBladt Industries er blandt de største i verden inden for havvind. Vi har i de sidste 25 år leveret til godt 2.500 havvindmøllefundamenter svarende til mere end en tredjedel af alle verdens havvindmøller samt et betydeligt antal offshore transformatorstationer. Bladt Industries er fundamentet for den grønne omstilling offshore

Related Jobs

9. November 2020