/*Menu hide on click outside*/
Published
22. April 2021
Location
Denmark
Category
City
Esbjerg

Description

Hos Fanø Kran-Service har vi travlt og søger en faglært servicetekniker, der primært tilknyttes vores værksted i Esbjerg. Vi har opgaver indenfor vind, olie/gas og den maritime industri.

Vi tilbyder dig at blive del af en engageret, stolt og kompetent virksomhed, hvor omgangstonen er uformel og humoristisk. Du tildeles stort ansvar og vi giver dig rammerne til, at du kan udvikle dig både fagligt og personligt.
Du har stærke tekniske kompetencer og f.eks. en baggrund som entreprenørmaskine mekaniker, automatiktekniker, industritekniker eller lignende. Til denne stilling er der fokus på praktisk erfaring med elektriske og hydrauliske systemer.

Dine arbejdsopgaver omfatter:
Test og kontrol af løfteudstyrRenovering af hydrauliksystemerReparation af offshoreudstyrEftersyn af værktøj og udstyrDokumentation i diverse IT-systemer
Opgaverne vil dels foregå på vores værksted og på kundens installationer, hvorfor et vist antal rejsedage må forventes, eksempelvis 70 dage årligt.

Sikkerhed og kvalitet er kodeord på alle niveauer. Det er derfor afgørende, at du arbejder målrettet, planlægger jobløsningen med fokus på detaljen, og i processen formår at holde overblikket. Alle medarbejdere tildeles stort ansvar og en solid faglighed, erfaring og interesse er derfor et must.

Vi glæder os til et kommende samarbejde.
Fanø Kran-Service A/S er en servicevirksomhed beliggende i Esbjerg, kendt for kvalitet og professionelle løsninger inden for avancerede kraner og løfteudstyr til offshorebranchen. Vi arbejder målrettet for altid at sikre, vi skaber de helt rigtige, individuelle løsninger til kunden ud fra kodeordene: Sikkerhed – fleksibilitet - knowhow.

Related Jobs

12. June 2021
12. June 2021
Personal Assistant   Denmark new
12. June 2021
11. June 2021
11. June 2021