/*Menu hide on click outside*/
Published
12. April 2022
Expires
2. May 2022
Location
Sweden
Category
City
Mandal
Page Views
1

Description

Om jobben
Du er samarbeidsvillig, jobber godt i team med høy integritet med fokus på kvalitet, miljø og sikkerhet. Du vil være med på utførelsen av våre komplekse prosjekter med krevende kunder samtidig som vi trives med å lykkes og levere resultat over forventning.
Vi er på utkikk etter teknikere/serviceingeniør med erfaring fra subseaindustrien med kompetanse innenfor elektro, gjerne også høyspent (3.000V).
Arbeidssted: på konstruksjonsfartøy og prosjekt i hele verden, fast arbeidssted i Norge. Rotasjonsordning.
AnsvarLede og gjennomføre serviceprosjektVedlikehold og operasjon av utstyretProsjektrapportering
- Lede- og bidra til en positiv opplevelse i et tverrfaglig team
Kvalifikasjoner
Vi ser etter teknikere eller ingeniører innenfor elektro/ROV/Mekatronikk/Automasjon, men fagbrev med lenger erfaring kan erstatte formell kompetanse. Erfaring fra lignende utstyr er en fordel.
Gode språkkunnskaper. Det forventes at du behersker et skandinavisk språk og har god formuleringsevne muntlig og skriftlig på engelsk.
Du er en utpreget lagspiller som liker å lykkes i fellesskap.
Du trives i en rolle med ansvar og nye utfordringer hvor ingen dager er helt like. Høyt arbeidstempo og fleksibilitet er viktig, samtidig som vi trives på jobb.Forståelse av 3D modellering/softwareGrunnleggende kunskaper om Posisjoneringsystem og MS Office
Proaktiv holdningOffshore sertifikaterØnske om å jobbe med de beste innenfor avansert stort subseautstyrErfaring/interesse for robotikk og avanserte subsea styringssystemMinimum 5 år offshore erfaring fra båt/riggPersoner med erfaring fra lignende utstyr oppfordres til å søkePersonlige egenskaper vil bli vektlagt.
Hvordan er det å jobbe for Scanmudring?
Scanmudring tilbyr et sunt, hektisk, morsomt arbeidsmiljø hvor det er høyt under taket og en flat struktur. Vi har høyt søkelys på QHSE og ønsker å levere over våre kunders forventning – hver gang.
Scanmudring er en arbeidsgiver som kan tilby flere karrieremuligheter on- og offshore. Hos oss vil du få mulighet til å jobbe både nasjonalt og internasjonalt.
Om arbeidsgiveren
Ønsker du å jobbe med noen av de største subsea maskinene?

Vårt slagord er "green services in blue environment". Vi har noen av de største subseamaskinene i verden innenfor segmentet vi jobber i og setter søkelys på kvalitet, oppetid og effektivitet. Er du interessert i å bli med på laget?

Vi ser etter talenter innenfor operasjon og vedlikehold, primært med kompetanse innenfor elektro/ROV/Mekatronikk/Automasjon.
Det er et økende behov for våre tjenester både lokalt og internasjonalt. Du vil inngå i en pool av offshore personell hvor du vil ha en nøkkelrolle i å utføre ulike offshoreprosjekter. Scanmudring opererer fra de fleste konstruksjonsfartøy i Nordsjøen og har spennende prosjekter i flere verdensdeler innenfor fornybar energi, olje & gass samt infrastruktur. Prosjektene kan ha varighet fra noen uker til noen år.

Om Scanmudring
Scanmudring er den ledende aktøren innenfor dyp sjøbunnsintervensjon i Norge. De seneste årene har vi investert mye i løsninger innenfor sjøbunnsfundamentering for offshore vindmøller, i nye subsea gravemaskiner (Scanmachines) og kutteutstyr. Vi er en åpen bedrift med plass til flere kulturer og ulike kjønn.

Vi har en flat struktur og ønsker at alle skal delta, bli hørt og kunne påvirke.

Vi tilbyr en stor portefølje av ulike engineeringtjenester, avansert subseautstyr og et kompetent forretningssystem, sertifisert av DNV. Våre klienter er både operatører og kontraktører innenfor subseasegmentet og større entreprenører innenfor infrastruktur. For oss er QHSE, kundetilfredshet og evne til å levere over forventning en målsetning.
Nettverk
Facebook LinkedIn
Sektor
Privat
Antall stillinger
3
Sted
Gismerøyveien 207, 4515 Mandal
Bransje
Elektronikk,
Maritim og offshore,
Olje og gass
Stillingsfunksjon
Ingeniør / Elektroingeniør,
Teknisk personell,
Teknisk service
Nøkkelord
elektro, offshore, subsea, high-voltage, ROV
(1/4)
(3/4)
(4/4)Spørsmål om stillingen
Kontaktperson
Jarle Skjelnes
Stillingstittel
HSEQ & Business Support Manager
Telefon
38 27 81 00
Mobil
480 94 866
Send melding
Denne annonsen har FINNs "Enkel søknad"

Søk her

Hjemmeside
Flere stillinger fra Scanmudring AS
Følg firma
7 følger dette firmaet
Gismerøyveien 207, 4515 Mandal
Stort kart Hybridkart Flyfoto
Annonseinformasjon
FINN-kode 254476585
Sist endret 11. apr. 2022 10:19