/*Menu hide on click outside*/
Published
2. June 2021
Location
Denmark
Category
City
Esbjerg
Deadline
22. June 2021

Description

Hos Fanø Kran-Service har vi travlt og søger en faglært servicetekniker til offshorearbejde på kraner og løfteudstyr. Vi har opgaver indenfor vind, olie/gas og den maritime industri.

Vi tilbyder dig at blive del af en engageret, stolt og kompetent virksomhed, hvor omgangstonen er uformel og humoristisk. Du tildeles stort ansvar og vi giver dig rammerne til, at du kan udvikle dig både fagligt og personligt.

Du har stærke tekniske kompetencer og eksempelvis en baggrund som automatiktekniker, industritekniker, mekaniker eller lignende og har gerne erfaring inden for offshoreindustrien eller lignende brancher.

Arbejdet vil foregå både on- og offshore og omfatter:

  • Vedligehold af kraner og løfteudstyr
  • Fejlsøgning af el- og hydrauliksystemer
  • Opstart og reparation af offshoreudstyr
  • Opgaveplanlægning og sikkerhedsvurdering
  • Udarbejdelse af dokumentation og rapporter

Sikkerhed og kvalitet er kodeord på alle niveauer. Det er derfor afgørende, at du arbejder målrettet, planlægger opgaven med fokus på detaljen, og formår at holde overblikket i processen.

Det er en forudsætning, at du besidder solid faglighed, interesse for din egen udvikling samt en høj grad af fleksibilitet. Vi lægger vægt på at udgøre et godt læringsmiljø, og der påhviler alle medarbejdere et ansvar for at medvirke til udvikling og fællesskab.

Vi glæder os til vores kommende samarbejde.

Fanø Kran-Service A/S er en servicevirksomhed beliggende i Esbjerg, kendt for kvalitet og professionelle løsninger inden for avancerede kraner og løfteudstyr til offshorebranchen. Vi arbejder målrettet for altid at sikre, vi skaber de helt rigtige, individuelle løsninger til kunden ud fra kodeordene: Sikkerhed – fleksibilitet - knowhow.

Related Jobs

25. July 2021
25. July 2021
Layout & Piping Designer   Norway new
25. July 2021
24. July 2021
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com