/*Menu hide on click outside*/
Published
24. March 2022
Expires
13. April 2022
Location
Sweden
Category
City
Stockholm
Page Views
2

Description

Nu söker vi en prestigelös och positiv person att ta sig an rollen som Office Manager hos wpd Offshore. En helt ny roll på kontoret så vi söker dig som tycker om att att hugga i där det behövs och som trivs i att jobba i en serviceroll för både kontorets VD och kollegor. Om den här beskrivningen stämmer in på dig så läs vidare, då är här rollen för dig!
Om tjänsten
Som Office Manager så kommer du komma in och stötta främst wpd Offshores VD men även andra delar av teamet med det administrativa. Utöver det så kommer du också att ansvara för att kontoret är trivsamt och att allt kontorsmaterial beställs. Till detta tillkommer att hantera felanmälningar och sköta kontakten med leverantörer och fastighetsägare.

wpd Offshore är verksamma inom en mycket spännande bransch där de genom vindkraftverk till havs säkrar hållbar energi för framtiden. De har vuxit mycket de senaste två åren, och i dagsläget är de 11 personer på kontoret på Surbrunnsgatan.

Mot årsskiftet är målsättningen att kontoret ska flytta till ny lokal mer centralt, och då även att gå ihop med wpd Onshore som idag är ca 15 kollegor. Här kommer du ta ett koordinerande ansvar och vara delaktig i att öppna upp det nya kontoret.

Du erbjuds
Del i ett team som tycker om att hitta på saker tillsammans, häromåret hyrdes en segelbåt som teamet seglade tillsammans
Möjlighet att utvecklas i din roll på sikt, till exempel genom mjukvaruutbildning och liknande
Arbetsuppgifter
Då rollen är ny för kontoret så kommer det vara inte att finnas satta strukturer för hur arbetet kommer att se ut, utan du kommer ha stor möjlighet att själv utforma rollen tillsammans med VD.
Agera som en stödjande funktion för teamet och VD vilket innebär att koordinera bokningar i kalendrar, men även bokning av konferensrum och mötesrum, förberedelser inför möten såsom att köpa in lunch/fika
Sköta reseplanering samt boka in transportmedel och hotell
Ansvara för att allt finns på plats inför start av nyanställda såsom nycklar, telefon, datorer samt arbetsstation
Administrativa arbetsuppgifter som posthantering, dokumenthantering och att uppdatera och strukturera information inom interna system, inklusive att hantera och arkivera avtal
Leda mindre förändringsarbeten och projekt
Vi söker dig som
Har avslutad gymnasieutbildning
Har tidigare erfarenhet av liknande roll, så som receptionist, Office Manager eller VD-assistent
Har grundläggande datorvana med Office-paketet
I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga kompetenser och ditt intresse för tjänsten. Motivera väl i din ansökan varför du valt att söka denna tjänst.
Serviceinriktad
Strukturerad
Självgående
Initiativtagande
Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: Heltid
Placering: Surbrunnsgatan, Stockholm
Kontaktuppgifter: Ansvarig rekryterare Catharina Alm, catharina.alm@academicwork.se
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
wpd Offshorehar sedan år 2000 verkat för etablering av havsbaserad vindkraft och är idag en av de mest framgångsrika offshore-projektutvecklarna i världen. wpd har erfarenhet av att utveckla 21 projekt och bygga 7 offshoreparker, havsbaserade vindkraft, i Tyskland, Sverige, Frankrike, Finland, Taiwan, Sydkorea och Japan. De har idag pågående byggprojekt för två havsbaserade parker, en i Taiwan och en i Frankrike. I Sverige har wpd en stark projektportfölj med både mindre och större projekt som omfattar flera havsbaserade projekt och har tillstånd att uppföra och driva vindkraftparker. Hos wpd arbetar du internationellt och har dagligen kontaktytor världen över.

Related Jobs

19. December 2020
19. December 2020
19. December 2020
19. December 2020