/*Menu hide on click outside*/
Published
15. April 2021
Location
Denmark
Category
City
Kalundborg
Deadline
05. May 2021

Description

Vil du omsætte din teoretiske viden til praksis og samtidig få et indblik i en rådgivende ingeniørvirksomhed med en bred pallette af innovative projekter? Har du mod på nye udfordringer og medbringer en masse arbejdsglæde? Er du typen der både kan håndtere projekteringsopgaver og indgå i samarbejde med kollegaer? Så mangler vi dine kompetencer i vores ISC afdeling placeret i Kalundborg.

Bliv en del af et fagligt stærk team

I denne stilling vil du blive en del af Kalundborgafdelingen i ISC og deltage i projektering af innovative og spændende løsninger for vores klienter. Du vil sidde sammen med 11 andre engagerede medarbejdere, og refererer direkte til afdelingslederen Kim Grønbech Pedersen. I afdelingen har vi en uformel omgangstone og en god portion humor. Hos ISC arbejder vi med en bred vifte af projekter og du får muligheden for at deltage i alle projektets faser, lige fra start til endt projektering.

ISC Rådgivende Ingeniører arbejder projektorienteret og du vil derfor kunne være inde over mange spændende og fagligt udfordrende dele af projektet. Vores projekter er mange og du vil blandt andet komme til at arbejde indenfor industribyggeri, administrations- og institutionsbyggeri samt større boligbyggeri både nybyggeri og renoveringsprojekter. Vores kunder er typisk industrivirksomheder og offentlige bygherrer.

Vi forestiller os, at du er nyuddannet eller allerede har en smule relevant erfaring fra lignende stillinger.

Rollen indebærer blandet andet:

 • Projektering fra forslag til hovedprojekt
 • Udbudsdokumenter
 • Statiske beregninger og geotekniske dimensionering
 • Brandforhold
 • Myndighedsansøgninger
 • Kunde relationer på sigt.

Dine kvalifikationer

Vi søger en kollega som forstår at tage ansvar for egne arbejdsopgaver og er selvkørende. Vi forestiller os, at du trives med projektorienteret arbejde. Du skal være en teamplayer og relationsskabende. Derudover forventer vi at du:

 • Er uddannet på diplomingeniørniveau eller højere
 • Har 0-3 års erfaring
 • Er ansvarsbevidst og selvkørende
 • Taler og skriver dansk.

Det er en fordel, hvis du:

 • Har erfaring med CAD, Revit eller lignende programmer

Os

Du kommer til at arbejde i en afdeling med dygtige og inkluderende kolleger med en god faglig viden. Du vil blive en del af en flad organisation, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Vi tilbyder dig en unik mulighed for at fordybe dig i en rådgiver branche fyldt med spændende projekter af varierende størrelser. Derudover får du:

 • Et job placeret i Kalundborg, tæt på byens indfaldsveje og den nye togstation Kalundborg Øst.
 • En bred vifte af projekter.
 • Gode muligheder for faglig udvikling.
 • Løn efter kvalifikationer og sundhedsforskning.

ISC i dag

ISC er en familieejet ingeniørvirksomhed som hjælper vores kunder gennem innovativt og nytænkende ingeniørarbejde og -rådgivning. I samarbejde med kunder og partnere bestræber vi os altid på at finde den bedste og mest effektive løsning. Vores unikke og faglige kompetencer gør os til en fortrukken rådgiver indenfor sektorer som offshore vindenergi, olie og gas, byggeri, industri samt infrastruktur. I dag beskæftiger ISC 230+ medarbejdere globalt og hovedsædet er beliggende centralt i København.

Ansøgning og frist

Send din ansøgning, CV samt andre relevante dokumenter til lsf@isc.dk senest d.15/05 2021. Mærk ansøgningen ”Bygningsingeniør, Kalundborg”. Samtaler vil blive afholdt løbende.

Vil du høre mere om stillingen? Så er du velkommen til at

Related Jobs

Servicechef til MARTEC   Denmark new
22. July 2021
Sustainability Officer   Denmark new
17. July 2021
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com