/*Menu hide on click outside*/
Published
22. June 2021
Location
Denmark
Category
City
Denmark
Deadline
12. July 2021

Description

Vores skibe indvinder råstoffer fra havene omkring Danmark, Råstoffer som landes på vores faste søpladser i Esbjerg, Århus, Avedøre og Køge samt til eksterne kunder i København, Hanstholm og Thyborøn.

Til vores ral- og sandsugere søger vi erfarne og selvstændige Skibsassistenter med sønæringsbevis som befaren skibsassistent.

Der sejles på DAS efter turnusordningen 1:1 med en turnuslængde på 2 uger.

Skibsassistenterne får medansvar for at forestå den daglige drift, samt service og vedligehold af maskineri og produktionsudstyr i samarbejde med skibets øvrige besætning. Den ene ledige stilling som skibsassistent vil have madlavningstjansen som en væsentlig del af jobbet.

Vores nye skibsassistenter:

  • har håndværksmæssig flair
  • må gerne have kendskab til teknik, maskineri og svejsning
  • må gerne interessere sig for madlavning og har muligvis et hygiejnebevis
  • lægger vægt på at udføre et godt stykke arbejde
  • er en initiativrige og gode ”holdspillere”
  • er fleksible mht. arbejdsopgaver
  • har gyldigt kørekort

Vi tilbyder en hyre jf. NCC’s Overenskomst med Metal Maritime.

Er du interesseret så
…send din ansøgning via www.ncc.dk og har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Rederichef Michael Sørensen på tlf. 41 70 41 01 eller Skibsinspektør Torben Kyhn Pedersen på tlf. 23 63 19 18. Ansøgningerne behandles løbende.

NCC er en værdibaseret virksomhed, hvor kerneværdierne er ærlighed, tillid, respekt og pionerånd. Som bygge- og anlægsvirksomhed er vi med til at skabe rammerne for fremtidens samfund, og vi lægger vægt på at udvikle og bygge ansvarligt, miljøbevidst og med fokus på mennesker. Vi prioriterer sikkerhed og kvalitet højt, og vi ønsker at tiltrække, udvikle og fastholde branchens mest kompetente medarbejdere. Du kan se mere om os på www.ncc.dk.

Related Jobs

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com