/*Menu hide on click outside*/
Published
10. March 2022
Expires
30. March 2022
Location
Denmark
Category
City
Denmark
Page Views
7

Description

Har du hænderne skruet ordentligt på?
Fjord Line søger nu en motormand til en fast stilling ombord på et af vores skibe. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med maskinmestrene ombord og være med til at sørge for at vores skibe kommer gnidningsfrit fra A til B.
Primære arbejdsopgaver:
Deltage i det daglige arbejde med skibets drift i maskine
Dagligt tilsyn og vedligehold af laste- og losseudstyr
Daglig rengøring
Diverse ad hoc-opgaver
Din faglige profil (Befaren): * særligt for motormænd
Kvalifikationsbevis som befaren skibsassistent
Erfaring fra lignende jobs, gerne fra passagerskibe
Gyldigt sundhedsbevis – blå bog
Basic Safety and Fire (A-VI/1-1 & A-VI/1-2)
Navigational Watchkeeping Certificate (A-II/4)
Fast Rescue Boats (A-VI/2.7-12)
MOB (Survival Crafts other than FRB) (A-VI/2.1-6)
MES-bevis og Crowd Management er en fordel, men ikke et krav
Du skal være flydende på dansk, svensk eller norsk, men generelt kunne forstå alle tre sprog
Du skal kunne begå dig på engelsk
Svendebrev – f.eks. automekaniker, smed eller lignende
Din personlige profil:
I Fjord Line arbejder vi med 4 personlige kompetencer, når vi ansætter nye medarbejdere:
Faglighed: Du skal selvfølgelig kunne dine ting, men du skal også være nysgerrig på at lære mere og ikke være bange for at springe ud i nye opgaver.
Service: Vi sælger oplevelser og gæsterne betaler din løn. Derfor forventes det af alle, at vi gør lidt ekstra for gæsterne – uanset hvem gæsterne møder.
Samarbejde: Der er selvfølgelig behov for, at du kan samarbejde med dine nærmeste kollegaer og være en del at teamet. Men for at Fjord Line bliver en succes, så må du også kunne samarbejde på tværs afdelinger, sø og land, samt landegrænserne.
Stabilitet: Du er en del af teamet, og derfor forventes det, at man altid kan stole på din indsats, og at du møder til tiden.Vi tilbyder:
Fast ansættelse
Godt arbejdsklima med gode kollegaer
Løn iht. overenskomst mellem Fjord Line Danmark A/S og Metal Maritime eller mellem Fjord Line Danmark A/S og Sømændenes Forbund.
Stillingen vil være tilknyttet maskinen.
Hvis stillingen kunne være noget for dig, så skynd dig at sende din ansøgning – vi vil løbende kalde til samtale.
For at komme i betragtning til stillingen SKAL ansøgningen sendes via hjemmesiden.Hvis du har nogle spørgsmål, hvordan du søger stillingen, så kan du kontakte HR på HR@fjordline.com.Det vil være lederne ombord, der bedømmer ansøgningerne og udvælger kandidater til samtale.
Fjord Line – et grønt og visionært rederiFjord Line er et færgerederi med grønne ambitioner. Flere af vores færger sejler på CO2-venligt naturgas, vi har for længst igangsat projekter til nedbringelse af energiforbrug samt plast og madspild, og vi er hele tiden på jagt efter nye områder, hvor vi kan bidrage klimavenligt.
«Moving People» er vores missionVi flytter mennesker både fysisk og i overført betydning ved at skabe gode oplevelser for vores gæster ombord. Vores ambition er at blive Skandinaviens bedste, mest elskede og mest lønsomme færgerederi. At være bedst betyder for os at yde fremragende service, sprede glæde og bevæge mennesker.