/*Menu hide on click outside*/
Published
8. October 2021
Expires
28. October 2021
Location
Sweden
Category
City
Nyköping
Page Views
0

Description

Rollen
Vill du vara med och bygga elbåtar i världsklass? XShore söker nu engagerade montörer till sin nya fabrik i Nyköping. Visst låter det spännande? Välkommen med din ansökan!
X Shore bygger världens mest moderna och hållbara fabrik för tillverkning av elbåtar. I den här rollen kommer du att arbeta med montering från skrov till komplett båt. Arbetet innefattar mekanisk montering, men även montering av elsystem och litiumbatterier. Arbetstiderna kommer att vara förlagda på vardagar, 7-16.
Din profil
Vi söker både dig som har erfarenhet av monteringsarbete och dig som är nyfiken på att prova på något nytt och vi satsar på att bygga ett diversifierat team.
Vi tror att du:
Snabbt lär dig nya arbetsuppgifter
Har lätt för att förstå skriftliga instruktioner
Är praktiskt lagd och har känsla för teknik
Är noggrann och kvalitetsmedveten

Det är meriterande om du:
har erfarenhet och/eller kunskap inom el/elektronik
har erfarenhet av montering
har traverskort
För oss är det dessutom viktigt att du delar vårt intresse för hållbarhet.
Vi värdesätter dina personliga egenskaper högt och letar efter personer med positiv attityd som alltid gör sitt bästa. För att lyckas i rollen är det viktigt att du trivs att jobba i team, har förmågan att ta initiativ och är ansvarstagande.
Den här tjänsten inleds med sex månaders visstidsanställning och du kommer bli anställd av X Shore.
I denna rekrytering samarbetar vi med Manpower. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ida Hellberg via e-post: ida.hellberg@manpower.se.
About X Shore
X Shore is the world's first high-end electric craft, where design, technology and sustainability are combined to create a unique experience. Through the development of our all-electric luxury boats, we embrace the long tradition of maritime craftsmanship while discarding the dirty institution of fossil fuels. This is your opportunity to work for the company that is going to disrupt the marine tech industry.
Read more at www.xshore.com.