/*Menu hide on click outside*/
Published
14. September 2021
Expires
4. October 2021
Location
Denmark
Category
City
Copenhagen
Page Views
5

Description

OM AT ARBEJDE SOM 1. MESTER HOS ESVAGT
Ved ESVAGT ansættes du som 1. mester i skibe, som er over 3000 kW. Det kan både være Multirole ERRV skibe eller Wind Service Operation skibe, det er din erfaring som er afgørende for hvilken type skib, vi tilbyder dig ansættelse på. Du kan læse om de forskellige skibsgrupper her .
Maskinbesætningen er typisk et team bestående af en dansk Maskinchef, 1.mester og en 2.mester/juniormester, som går dagmand og deler vagten imellem sig om natten. Maskinchefen har det overordnede ansvar for driften i maskinen, men opgaverne løses af teamet i fællesskab. Maskinbesætningen har ud over driften i maskinen også ansvaret for vedligeholdet af kraner, davids, FRB'er på dækket og evt. også gangveje og DP systemer. FRB'er og gangveje er en vigtig del af vores forretning, så den daglige vedligehold af disse vil også være en stor del af jobbet.
Som person skal du kunne håndtere en omskiftelig hverdag, der er blanding af rutinemæssig vedligehold, fejlfinding, reperation og øvelser. Du skal have en god holdning til sikkerhed og være opsat på at udføre jobbet efter gældende retningslinjer.
Hos ESVAGT sættes der mange ressourcer af til træning og dygtiggørelse af medarbejderne - vi forventer derfor, at du selv er med til at byde aktivt og selvstændigt ind på både opgaver og øvelser ombord på skibet og efteruddannelse på land.
VI FORVENTER, AT DU HAR:
Gyldig bevis som Skibsmaskinmester af 1. grad. eller Chief
Gyldigt sundhedsbevis og pas
Gyldige STCW beviser (brandbekæmpelse, brandleder, MOB og grundlæggende søsikkerhed)
God erfaring med fejlsøgning, reparation og løbende vedligehold
Lyst til at arbejde med sikkerhed, brand og redning som en del af dit job
Evner til, at kommunikere klart og tydeligt på dansk og engelsk
Et mål om at blive Chief på sigt.
VI TILBYDER:
Fast tørn med 4 ugers udmønstring (2 mand deler en stilling)
Dansk maskinbesætning og god oplæring ombord
Eget kammer med bad og TV
Træningsfaciliteter
Fast besætning og ordnede forhold
En arbejdsplads med høj fokus på sikkerhed og uddannelse

Spørgsmål til stillingen, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi har pt. gang i en rokade af vores eksisterende maskinbesætning til de kommende nybygninger - i den forbindelse behandles ansøgningerne løbende og i takt med at stillingerne bliver ledig.
Så skulle du ikke lige høre fra os med det samme, så er det fordi, at du ligger i den ansøger pulje, som vi løbende udvælger fra ift de ledige stillinger. Finder vi et match mellem dig og stillingen, så vil du blive kontaktet.
Region:
Intet fast arbejdssted
Arbejdssted:
Offshore
Yderligere oplysninger fås hos:
Tina Halkjær Nielsen
Telefon: +45 78 730 766
Hjemmeside:
http://www.esvagt.com