/*Menu hide on click outside*/
Published
27. September 2021
Location
Denmark
Category
City
Denmark
Deadline
17. October 2021

Description

Er du cand.jur., eller har du en anden relevant juridisk baggrund? Er du god til at skære en kompliceret sag ind til benet og finde den rette løsning? Og kan du lave beslutningsoplæg på et fagligt højt niveau? Så er det dig, vi har brug for.


Om jobbet

Vi søger en medarbejder til sektionen ”Navigation og Information”, som beskæftiger sig med regulering af trafikken til søs, regulering af- og tilsyn med virksomheder på lodsområdet, nautisk og juridisk vurdering af ulykker til søs, myndighedstilladelser til aktiviteter på havet samt vragsager. Sektionen er en del af Søfartsstyrelsens afdeling ”Sikre Farvande” og består af syv medarbejdere.

Du vil primært komme til at arbejde med de mere komplekse og tværfaglige sager med juridisk indhold, som ofte kræver dybere analyser eller udarbejdelse af beslutningsoplæg. Dine sager vil knytte sig til sektionens myndighedsopgaver på lodsområdet samt i kyststatsdomænet. Du vil dermed få indflydelse på myndighedsudøvelse og lovgivning på to komplekse maritime områder.

Dine sager vil oftest skulle løses i samarbejde med sektionens mere nautisk orienterede medarbejdere eller Søfartsstyrelsens andre afdelinger, andre styrelser eller eksterne interessenter. Dette kræver, at du evner at samarbejde og dygtigt formidler dit stof.


Om dig

Du har en relevant juridisk uddannelse, fx cand.jur., bac.jur. eller lign., og du skal evne at kunne samarbejde med mange faggrænser og sikre et højt niveau i opgaveløsningen. Vi forventer, at du er fagligt velfunderet. Vi lægger derudover vægt på, at du:

  • har gode analytiske evner
  • kan formidle kompliceret stof i et klart dansk sprog
  • kan arbejde på tværs af fagområder og evner at sætte dig hurtigt ind i nye områder
  • er struktureret og god til at finde løsninger på komplicerede problemstillinger
  • arbejder udpræget selvkørende og fleksibelt
  • er serviceorienteret og holder humøret højt
  • er empatisk og bidrager til et positivt arbejdsmiljø.

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra tilsvarende stilling i et departement eller en styrelse.


Om os

Søfartsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og arbejder for vækst i de maritime erhverv og sikkerheden til søs. Det gør vi i et tæt samarbejde med relevante interessenter. Samtidig deltager vi aktivt i både europæisk og internationalt samarbejde, fordi søfarten er et internationalt erhverv.

Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor vi har en travl hverdag med fleksibel arbejdstilrettelæggelse, hvor vi i stor udstrækning arbejder uafhængigt af geografi. Du har derfor god mulighed for at kombinere jobbet med dit familie- og fritidsliv. Du vil få gode kollegaer i et engageret arbejdsmiljø, som både fagligt og socialt vil bidrage til, at du får det bedste fundament for at løse dine opgaver.


Om ansættelsen

Lyder det som noget for dig? Så klik på ”Søg stilling” nederst i annoncen eller søg via vores hjemmeside: http://jobisoefartsstyrelsen.dk.

Der er tale om en fast fuldtidsstilling med tiltrædelse 1. december 2021, og du ansættes efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet. Der er mulighed for ansættelse som fuldmægtig eller konsulent afhængig af dine kvalifikationer.

Søfartsstyrelsen er placeret i Korsør, men vi arbejder som nævnt i stor udstrækning uafhængigt af geografi.

Din ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senes tirsdag den 12.oktober kl. 12.00

Vi forventer at afholde 1. samtaler fredag den 15. oktober og 2. samtaler i starten af uge 43. Der vil indgå tests forud for 2. samtale.


Kontakt

Har du spørgsmål om stillingen eller Søfartsstyrelsen generelt, er du velkommen til at kontakte sektionschef Thyge Moos på telefon 91 37 62 21.

For yderligere oplysninger om personaleforhold kan du kontakte HR-rekrutteringspartner Pernille Sloth på telefon 91 33 70 95.

Du kan også læse mere på Søfartsstyrelsens hjemmeside www.sfs.dk

Related Jobs

26. October 2021
26. October 2021
Front end developer   Norway new
26. October 2021
26. October 2021
26. October 2021
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com