/*Menu hide on click outside*/
Published
27. January 2022
Location
Denmark
Category
City
Aalborg
Page Views
5

Description

It takes the brightest minds to be a technology leader. It takes imagination to create green energy for the generations to come. At Siemens Gamesa we make real what matters, join our global team.
Siemens Gamesa har en vision for vedvarende energi: vi tror på kraften i naturen og på teknologi. Hjælp os med at blive klar til de energimæssige udfordringer i fremtiden og med at skabe grønne fodaftryk – bliv en del af et team, der arbejder for at forbedre fremtiden for os og for vores planet.
Vi fokuserer på at ansætte de bedste folk, hvor end de måtte være i verden. Vi sætter en ære i at tilbyde vores medarbejdere fleksibilitet og arbejder målrettet på at opbygge en arbejdsstyrke, som kan vokse med virksomheden. Siemens Gamesa sætter en ære i at tilbyde alle medarbejdere lige muligheder. Vi hylder diversitet og gør alt for at skabe et inkluderende miljø for alle medarbejdere.
Vores kultur er baseret på tillid og fokuserer på anerkendelse, diversitet og kontinuerlig læring. Det, der gør os til et globalt team, er, at vi værdsætter vores medarbejdere og at vores kollegers sikkerhed er en hjertesag for vores
organisation.
Har du passion for optimering, kan du holde produktionsoperationen kørende uden problemer og har du lyst til at arbejde med nogle af verdens største offshore vindmøller?
Så skal du være en del af vores Technical Production Support team, som består af 10 personer. Teamets medlemmer har vidt forskellige baggrunde, men vi har det samme mål: optimering, drift og sikkerhed i produktionen. Derudover sikrer vi os en god trivsel i dagligdagen i blandt alle vores medarbejder.
Hvordan kan du bidrage til vores vision?
Maskinmesteren er ansvarlig for produktionsudstyret i vores produktion. Du skal planlægge vedligeholdelse af udstyr, kvalitetstjek og sørge for at alt forløber uden, at det forstyrrer produktionen.
Workflowet inkluderer ikke-rutine reparationer og vedligeholdelsesaktiviteter i produktionen, hvilket også betyder, at du er til stede ved udstyret. Du vil også komme til at have en rolle i forskellige projekter samtidig med, at du vil agere som support til intern såvel til ekstern samarbejdspartner.
Dit dansk skal være avanceret, både mundtligt og skriftligt, da du har daglige kommunikation med interne og eksterne samarbejdspartner.
Hvordan kan du være med til at gøre en forskel?
Ved at have en passion for vedvarende energi og en fornemmelse for vigtigheden af at gå forrest i forandringen. Vi søger ligeledes...
En selvstændig og strukturel holdspiller. Du trives i miljøer, som er dynamiske og hurtigt udviklende, og du kan overholde deadlines i et stramt skema.
En kandidat med en maskinmester baggrund. Måske du er nyuddannet med en imponerende faglig baggrund.
En kandidat med solid viden om produktionsprocesser (bearbejdning, støbning/smedning), og hvis du har en håndværkeruddannelse som f.eks. smed, industriteknikker, værktøjsmager/maskinist eller automekaniker, ses det som en fordel.
Og til sidst, en kandidat med solide engelske sprogkundskaber, både skriftligt og mundtligt. Det samme gælder for dine danske sprogkundskaber.
Til gengæld for dit engagement tilbyder vi dig...
At blive en del af vores mission for bæredygtighed: ren energi for kommende generationer. Vi er et globalt team med en diversitet af kolleger, som deler en passion for vedvarende energi og har en kultur af tillid samt mandat til at gøre vores egne idéer til virkelighed. Vi fokuserer på personlig og professionel udvikling til at vokse internt inden for vores organisation. Siemens Gamesa tilbyder en bred vifte af fordele, herunder fleksible arbejdstider og muligheden for at arbejde hjemmefra, en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning, en attraktiv lønpakke (fast/variabel) og lokale fordele som f.eks. en frokostordning, medarbejderrabatter og meget mere.
Bemyndiggørelse af vores medarbejdere
https://www.siemensgamesa.com/sustainability/employees
Hvordan forestiller du dig fremtiden?
https://youtu.be/12Sm678tjuY
Vores globale team er frontløbere, når det gælder om at takle klimakrisen og reducere CO2-udslippet – den største udfordring, vi står overfor.
Yderligere information
For yderligere information vedrørende rekrutteringsprocessen kan du kontakte den primære rekrutteringskonsulent, Daniel Ackermann Tang, via email: daniel.tang.ext@siemensgamesa.com. Husk venligst at anføre job-ID’et i denne e-mail. Job-ID’et ser således ud: R-15046 . Vi gør venligst opmærksom på, at denne e-mail ikke må bruges til at sende ansøgninger eller CV’er og at disse i givet fald ikke vil komme i betragtning.
Se venligst nedenstående link for mere information omkring vores arbejde i Danmark: https://www.siemensgamesa.com/explore/journal/wind-engineers-in-denmark
Siemens Gamesa is an equal opportunity employer and maintains a work environment that is free from discrimination and where employees are treated with dignity and respect. Employment at Siemens Gamesa is based solely on an individual's merit and qualifications, which are directly related to job competence. Siemens Gamesa does not discriminate against any employee or job applicant on the basis of race, ethnicity, nationality, ancestry, genetic information, citizenship, religion, age, gender, gender identity/expression, sexual orientation, pregnancy, marital status, disability or any other characteristic protected by applicable laws, rules or regulations. We adhere to these principles in all aspects of employment, including recruiting, hiring, training, compensation, promotion and benefits.We are driven by people - from more than 100 different countries, they build the company we are every day. Our diverse and inclusive culture encourages us to think outside the box, speak without fear, and be bold. We value the flexibility that our smart-working arrangements, our digital disconnection framework and our family-friendly practices bring to the new way of working.

Related Jobs

Senior Piping Eng B23350   Norway new
12. May 2022
Automation Engineer   Norway new
11. May 2022
11. May 2022
11. May 2022
Senior Piping Engineer   Norway new
10. May 2022