/*Menu hide on click outside*/
Published
11. November 2021
Location
Denmark
Category
City
Esbjerg
Deadline
30. November 2021

Description

JOIN VIKING – and become a lifesaver

VIKING Life-Saving Equipment A/S har som mission at beskytte og redde menneskeliv, og vi er verdens førende leverandør af sikkerhedsprodukter, løsninger og serviceydelser til den globale maritime industri. Vores udstyr sørger hver dag for sikkerheden på alt fra de største krydstogt- og containerskibe til offshore platforme, færger, fiskefartøjer og superyachts.

Sikkerhed er kernen i alt, hvad vi foretager os..

Vær med til at redde liv
Vi søger lige nu en M365 SPECIALIST til vores IT Operations afdeling, som består af 10 engagerede kolleger i Danmark, Thailand, Kina og Norge. Med base på hovedsædet i Esbjerg bliver du en del teamet og får reference til VIKINGs Global IT Operations Manager.

Hverdagen i IT Operations er meget afvekslende og humøret højt, samtidig med at supporten ud til vores kolleger rundt omkring i verden er i top.
Vi er allerede et godt sted med ambitioner om mere … så måske du vil være med til at bringe os til næste niveau?

Du bliver ansvarlig for følgende:

  • Administrere, vedligeholde og udvikle M365 applikationer/platforme. Primært SharePoint, Power Platformen og Dynamics CRM
  • Udvikle og supporter på M365 applikationer/platforme, så de understøtter behovet
  • Sikre serviceniveau og effektivitet med høj brugertilfredshed
  • Udforske nye muligheder/potentialer i M365 Suiten, der kan give værdi for forretningen
  • Sparring og rådgivning når nye behov/ønsker modtages, der kan understøttes i M365 Suiten

Når verdenen igen bliver normaliseret, skal du forvente 5 - 10 globale rejsedage om året. Afhængigt af din baggrund kan stillingen - på den korte eller lange bane - udvikle sig til ”Senior level”.

Din indgang til stillingen
Den ideelle person har minimum 3 års erfaring fra en tilsvarende stilling - enten fra en IT afdeling eller som IT leverandør.

Fagligt er du IT-stærk, selvkørende og hurtig til at sætte dig ind i nye områder. Du kan arbejde på alle niveauer i en organisation og din arbejdsstil er løsningsorienteret og proaktiv.

  • Dokumenteret erfaring med SharePoint, Power Platformen og Dynamics CRM
  • Erfaring med licens administration i M365 Suiten
  • Gerne kendskab og erfaring med Azure
  • Gerne kendskab med ITIL processer
  • Da vores koncernsprog er engelsk, har du gode færdigheder på både dansk og engelsk

Som person er du målrettet og motiveres af selvstændige opgaver. Du er serviceminded af natur og en holdspiller, der gerne spiller dine kolleger bedre.

Geografisk bor du i Esbjerg området - alternativt er du vant til at pendle dagligt t/f job. Efter aftale kan der være mulighed for, at arbejde fra eget hjemmekontor eksempelvis 1 dag om ugen.

Vær med til at redde liv
Hos VIKING lever vi af at redde liv og vi er stolte af at være verdens førende leverandør af sikkerhedsprodukter, løsninger og serviceydelser til den globale maritime industri. Vores udstyr sørger hver dag for sikkerheden på alt fra de største krydstogt- og containerskibe til offshore platforme, færger, fiskefartøjer og superyachts. Sikkerhed er kernen i alt, hvad vi foretager os, og vores mission er at beskytte og redde menneskeliv.

Vi tilbyder
Du kommer til at indgå i et inspirerende miljø, der byder på moderne teknologi og samspil med kompetente kolleger, som sætter pris på humor, arbejdsglæde og et godt arbejdsmiljø.

VIKING er en global arbejdsplads, hvor hovedparten af aktiviteterne retter sig mod udlandet. Vi giver plads til den enkelte, fordi vi ved, at vi alle bidrager med noget særligt - og derfor investerer vi i vores medarbejdere og tilbyder unikke karrieremuligheder i en international organisation.

Du vil blive omfattet af en rigtig god kantineordning samt en velfungerende funktionærforening, som arrangerer forskellige sociale arrangementer. Derudover har vi en god sundhedsordning samt adgang til massage, fysioterapi og motionscenter.

Har du lyst til at blive en del af VIKING?
Alle ansøgninger modtages online - på dansk eller engelsk - via ”send ansøgning” i stillingsannoncen. Vi holder løbende samtaler og anbefaler, at du sender din ansøgning og dit CV straks. Alle ansøgninger behandles naturligvis fortroligt.

Tiltrædelse er snarest muligt, dog venter vi gerne på den rigtige.

Har du spørgsmål til stillingen eller VIKING, er du velkommen til at kontakte Senior Global HR Business Partner Jane Simonsen på mobil +45 2542 8269.

Læs mere på www.VIKING-life.com

#STAY SAFE

Related Jobs

7. December 2021
Sourcing Manager   Denmark new
7. December 2021
EtO Engineer Mechanics   Denmark new
6. December 2021
3. December 2021
Marlink - Field Engineer   Sweden new
2. December 2021
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com