/*Menu hide on click outside*/
Published
18. April 2022
Expires
8. May 2022
Location
Finland
Category
City
Turku
Page Views
0

Description

CF&S Finland Oy on Suomessa toimiva kuljetus- ja huolintaliike. Yritys on perustettu vuonna 2017 ja työllistää tällä hetkellä 4 logistiikka-alan ammattilaista. Tarjoamme asiakkaillemme räätälöityjä kuljetus- ja logistiikkapalveluita maailmanlaajuisesti. Toimipaikkamme sijaitsevat Tallinnassa, Turussa, Riikassa, Klaipedassa, Poznanissa ja Almatyssa. CF&S on vuonna 1997 perustettu logistiikkaryhmä. Olemme osa Baltic Maritime Logistics Group-ryhmää (BMLG). CF&S työllistää yli 200 asiantuntijaa ja yrityksen liikevaihto on yli 65 miljoonaa euroa (2020).

Toimintamme kasvaessa haemme nyt Turkuun monipuolista logistiikan osaajaa liikenteenhoitajan tehtävään.

Laaja-alaisessa toimenkuvassa tulet vastaamaan itsenäisesti pääasiassa maantie- ja konttikuljetusten hoidosta vienti- ja tuontiliikenteen osalta. Olet päivittäin yhteydessä asiakkaisiin ja alihankkijoihin, laadit tarjouksia ja lisäät uusia tilauksia järjestelmään. Hoidat myös oman työn laskutuksen sekä tarkistat alihankkijoilta tulleet ostolaskut.

Etsimämme henkilö on myyntihenkinen asiakaspalvelija ja luotettava tiimipeluri. Huolinta-ala on sinulle jo entuudestaan tuttu ja pystyt työskentelemään kansainvälisten kuljetusten parissa itseohjautuvasti ja palvelemaan asiakkaitamme asiantuntevasti. Pystyt organisoimaan oman työsi ja hallitsemaan ajankäyttösi myös paineen alla. Toivomme hakijoilta myös soveltuvaa logistiikan/kaupallisen alan koulutusta, ajantasaisia tietoteknisiä valmiuksia ja kykyä omaksua uudet käyttöjärjestelmät nopeasti. Työ edellyttää sujuvaa suullista ja kirjallista suomen- ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Erityisesti arvostamme kuitenkin itseohjautuvaa sekä rohkeaa otetta työntekoo ja aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Huomioimme haussa myös uransa alkuvaiheessa olevat hakijat, joilla on halukkuutta kehittyä haastaviin huolinta-alan tehtäviin.

Tarjoamme:
monipuolisen ja haasteellisen työnkuvan kansainvälisessä toimintaympäristössäosaavan organisaatiomme tuenmukavat työkaverithyvät mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä uralla eteenpäin yrityksen kasvun mukana
Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointipäällikkö Maiju Aarniolle 27.4.2022 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Maiju Aarnio, p. 050 411 0375.

WWW-osoite: https://www.click-hp.fiYhteystiedot: Lisätietoa tehtävästä antaa Maiju Aarnio, p. 050 411 0375.Työpaikan osoite: 20200 TURKUPalkkaus: sopimuksen mukaanTyö alkaa: heti/sopimuksen mukaanTyöaika: kokoaikatyöTyön kesto: yli 12 kuukauttaHaku päättyy: 27.04.2022 klo 23:59Ilmoitus jätetty: 12.04.2022TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11348404

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä
Click Henkilöstöpalvelut Oy
Turku
Vakituinen, Kokopäiväinen
Julkaistu 12.04.2022