/*Menu hide on click outside*/
Published
9. September 2021
Location
Denmark
Category
City
Esbjerg
Deadline
29. September 2021

Description

Your Career is safe with us....

VIKING Life-Saving Equipment A/S med hovedsæde i Esbjerg er en globalt førende virksomhed inden for sikkerhedsudstyr og serviceydelser til det maritime marked og offshore-industrien. Som medarbejder hos VIKING er du med til at udvikle og producere rednings- og sikkerhedsudstyr, der anvendes til lands, til vands og i luften over hele verden.

Med tiltrædelse snarest muligt søger vi en erfaren lageroperatør. Dit arbejdssted bliver på vores distributionscenter i Esbjerg, hvor du sammen med 20 kollegaer primært skal varetage forskellige lageropgaver. Derudover vil der i perioder kunne være projektopgaver efter behov.

Din indgang til stillingen

  • Erfaring fra en tilsvarende stilling
  • Har arbejdet med håndtering af farligt gods (klasse 1, 2, 3, 9)
  • Erfaring med SAP eller et lignende styresystem
  • Du har truckcertifikat
  • Du taler og skriver dansk samt har kendskab til engelsk
  • Geografisk har du gerne bopæl tæt på Esbjerg eller er vant til transporttid til/fra job

Uddannelsesmæssigt har du en baggrund inden for lager/logistik eller minimum 3 års relevant erhvervsmæssig erfaring. Som person arbejder du struktureret og har en positiv tilgang til dine opgaver. Du formår at skabe et godt overblik – også i pressede situationer. Du er udadvendt, ansvarsbevidst og i stand til at arbejde selvstændigt såvel som i teams.

Vi tilbyder
VIKING er en global arbejdsplads, hvor hovedparten af aktiviteterne retter sig mod udlandet. Derfor investerer vi i vores medarbejdere og tilbyder unikke karrieremuligheder i en international organisation. Du får mulighed for at udvikle dig i et samspil med kompetente kolleger, som sætter pris på humor, arbejdsglæde og et godt arbejdsmiljø.

Som VIKING-medarbejder har du mange fordele ud over en varieret arbejdsdag. Dagligt serveres i kantinen en sund og veltillavet morgen- og frokostbuffet, vi har træningsfaciliteter, massør, frugtordning og et fælleshus, som kan benyttes til både private og arbejdsrelaterede arrangementer.

Søg stillingen
Har stillingen din interesse og har du den ønskede profil, ser vi frem til at høre fra dig.

Grundet GDPR (General Data Protection Regulation/Persondataforordningen) modtages alle ansøgninger online via ”send ansøgning” i stillingsannoncen. Ansøgninger som modtages via mail eller ved personlig henvendelse slettes, idet vi henviser til at ansøge stillingen via annoncen.

Vi afholder løbende samtaler og anbefaler derfor, du sender din ansøgning og CV straks. Alle ansøgninger behandles naturligvis fortroligt.

Stillingen er timelønnet – 37 timer om ugen. Arbejdstiden, ligger mellem 07:00 – 23:55, og aftales individuelt med din leder.

Tiltrædelse er snarest muligt – samtaler afholdes løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Global HR Business Partner Diana Wehner Sundtoft, Tlf. 2728 4877.

Læs mere om VIKING på www.VIKING-life.com

Apply
Drop files here browse files ...
Captcha

Related Jobs

LAGEROPERATØR   Denmark
19. November 2020
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Are you sure you want to delete this file?
/