/*Menu hide on click outside*/
Published
3. July 2021
Location
Norway
Category
City
Stavanger
Deadline
22. July 2021

Description

Lærlinger innen isolatørfaget

Stavanger

Gjennom lang historie har selskapet opprettet solid fotfeste i markedet, og Bilfinger Industrier er i dag en ledende ISO-bedrift. Vi leverer tjenester innen isolering, stillastjenester og overflatebehandling, brannbeskyttelse, innredning/arkitekt, tilkomstteknikk og habitat. Vi leverer også ingeniørtjenester. Bilfinger Industrier er en del av et større konsern, med hovedkontor i Mannheim, Tyskland. Vårt norske hovedkontor befinner seg i Stavanger. Selskapet har i dag 1080 ansatte i Norge, og 37 000 på verdensbasis.
Bilfinger-konsernet er en ledende internasjonal leverandør av industrielle tjenester. Porteføljen dekker hele verdikjeden fra rådgivning, prosjektering, produksjon, montering, vedlikehold, anleggsutvidelse samt turnarounds og inkluderer også miljøteknologi og digitale applikasjoner.
Med sine 37 000 ansatte på verdensbasis opprettholder Bilfinger de høyeste standarder for sikkerhet og kvalitet og genererte et produksjonsvolum på € 4,2 milliarder i regnskapsåret 2016.
I regi av Bilfinger Academy ivaretar vi en viktig del av medarbeidernes utdanning og utvikling. Her gjennomføres fagopplæring, tverrfaglig utdannelse, kursing innen HMSK, oppfølging av lærlinger og lederutviklingsprogram. Med dette oppnås økt fagkunnskap og flerferdighet, noe som igjen bidrar til høy kvalitet, effektivitet og fleksibilitet.
Bilfingers kjerneverdier er "We create, We care, We can", og vår visjon er "We make it work".
Vi har dyktige og engasjerte medarbeidere, og søker kandidater som kan identifisere seg med vårt verdigrunnlag og bidra til videre utvikling av Bilfinger.


Bilfinger Industrier er en godkjent lærebedrift som satser på lærlinger. Vår egen skole, Bilfinger Academy er ledende på fagopplæring og sikrer deg god oppfølging. Læretiden er variert og ved endt læretid står du dermed godt rustet til å avlegge fagbrev. Vi tar inn lærlinger hvert år, og de fleste får tilbud om fast ansettelse hos oss etter endt læretid. Muligheten for videreutvikling i selskapet er veldig gode. Mange av våre dyktige arbeidsledere, plassledere og prosjektledere begynte i sin tid som lærling i selskapet.


Vi ønsker:

  • Bestått VG1 Bygg og Anleggsteknikk og VG2 Byggteknikk eller teknisk byggfag
  • Motiverte og fleksible lærlinger som ønsker seg en betalt utdannelse

For at vi skal kunne vurdere søkere er det er viktig at karakterutskrift blir lagt ved som et vedlegg.


Søkere med ungdomsrett vil bli prioritert.


I Bilfinger vil du få:

  • Spennende og utfordrende oppgaver i en dynamisk og ressurssterk organisasjon
  • Mulighet til å påvirke og utvikle egen læretid i stor grad
  • Faglig oppfølging i samarbeid med opplæringskontoret og veiledere i bedriften
  • Jobbe på variert arbeidsted on- og / eller offshore
  • Lønns- og arbeidsvilkår i henhold til gjeldende regelverk for lærlinger

Oppstart for læreperioden vil være etter nærmere avtale, men ikke senere enn 1.september 2019.


Om Bilfinger:
Gjennom en lang industriell historie har selskapet opprettet seg solid fotfeste, og Bilfinger Industrier er i dag en ledende ISO-bedrift. Vi leverer tjenester innen isolering, stillastjenester og overflatebehandling, brannbeskyttelse, innredning/arkitekt, tilkomstteknikk og habitat. Vi leverer også ingeniørtjenester. Bilfinger Industrier er en del av et større konsern, med hovedkontor i Mannheim, Tyskland. Selskapet har i dag 1050 ansatte i Norge, og 37 000 på verdensbasis.

Bilfinger-konsernet er en ledende internasjonal leverandør av industrielle tjenester. Porteføljen dekker hele verdikjeden fra rådgivning, prosjektering, produksjon, montering, vedlikehold, anleggsutvidelse samt turnarounds og inkluderer også miljøteknologi og digitale applikasjoner.

Med sine 37.000 ansatte på verdensbasis opprettholder Bilfinger de høyeste standarder for sikkerhet og kvalitet og genererte et produksjonsvolum på 4,2 milliarder i regnskapsåret 2016.

I regi av Bilfinger Academy ivaretar vi en viktig del av medarbeidernes utdanning og utvikling. Her gjennomføres fagopplæring, tverrfaglig utdannelse, kursing innen HMSK, oppfølging av lærlinger og lederutviklingsprogram. Med dette oppnås økt fagkunnskap og flerferdighet, noe som igjen bidrar til bedre kvalitet, effektivitet og fleksibilitet.

Bilfingers kjerneverdier er "We create, we care, we can". Vår visjon er "We make it work". Vi har dyktige og engasjerte medarbeidere, og søker kandidater som kan identifisere seg med vårt verdigrunnlag og bidra til videre utvikling av Bilfinger. Du kan lese mer om oss på:

http://www.industrier.bilfinger.com

http://www.bilfinger.com

For ytterlige informasjon, vennligst kontakt Line Aase (line.aase@bilfinger.com).

Related Jobs

The Well søker massør   Norway new
26. July 2021
Vi søker mekaniker   Sweden new
24. July 2021
24. July 2021
Offshore kokk   Sweden new
24. July 2021
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com