/*Menu hide on click outside*/
Published
18. May 2021
Location
Denmark
Category
City
Copenhagen
Deadline
07. June 2021

Description

Da en af vores kolleger på kommende 8. årgang har taget orlov et år (med mulighed for forlængelse) søger vi en kollega den 1. august 2021 til at indgå i vores udskoling, og som kan varetage nogle af de følgende fag og opgaver.

Du bliver en del af et team med fem lærere, der varetager opgaverne omkring eleverne i de tre klasser, der er på årgangen. Du skal varetage undervisningen i dansk i den ene af 8. klasserne og historie, geografi, drengeidræt og meget gerne også fransk i øvrige klasser.

Vi tilbyder, at du kan komme med ombord på vores nye skole. Skolen i Sydhavnen ligger på Teglholmen med egen havn og med udsigt til de store, grønne områder på Amager Fælled. Her er der plads og rammer for moderne didaktik og pædagogik, hvilket vi lægger vægt på i opbygningen af skolen. Vi er stadig under opbygning og vores udskoling er først sidste skoleår udbygget fuldt med 9. klasse.

Vi har fokus på 21st century skills. Kompetencerne, der ligger bag, er sammen med vores værdier grundlaget for udviklingen på Skolen i Sydhavnen de kommende år, mens vi bygger videre og udvikler os.

Du får, i samarbejde med nye kolleger, mulighed for at sætte dit præg på materialer, lokaler/faglokaler, profil, kultur og meget mere.

Dine kompetencer
Du er uddannet lærer med relevante linjefag. Vi vægter, at du kan bidrage med kompetencer, der kan anvendes i udviklingen af vores maritime og naturvidenskabelige profil samtidig med, at vi også opbygger en udskoling. Du kan både arbejde selvstændigt og tværfagligt, og du har lyst til at sætte din viden i spil i forhold til kompetente kolleger med forskellige faglige baggrunde.

Vi ønsker, at du

  • har lyst til og mod på at være en del af en hverdag, hvor vi opbygger og udvikler tingene samtidig med at dagligdagen fungerer
  • er en god teammedspiller
  • er didaktisk bevidst og ser læringsmål som en naturlig del af din undervisning
  • tænker i helheder i unges hverdag
  • er relationskompetent
  • er klar til med- og modspil fra engagerede forældre
  • er engageret, kreativ og fagligt inspirerende
  • skaber trivsel omkring dig
  • er interesseret i det maritime og naturvidenskabelige

Ansættelsesvilkår
Vi ønsker, at du kan starte den 1. august 2021. Ansættelse sker efter gældende overenskomst. I forbindelse med ansættelsen indhenter vi børne- og straffeattest og tager referencer.

Yderligere oplysninger
Kig forbi skolens hjemmeside på eller på facebook. Du er også velkommen til at kontakte skolens ledelse på 8232 5010 for yderligere information.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.

Søg via nedenstående link senest tirsdag den 8. juni 2021
Ansættelsessamtaler foregår mandag den 14. juni kl. 14-18.00.

Related Jobs

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com