/*Menu hide on click outside*/
Published
10. March 2022
Expires
30. March 2022
Location
Denmark
Category
City
Esbjerg
Page Views
1

Description

Vil du være med til at beskrive og optimere de interne administrative arbejdsgange i Semco Maritime?Vi søger en service-minded og struktureret kontorassistent til en centraliseret administrations stilling inden for mandskabsudlejning.
Som kontorassistent i vores administrationsteam, kommer du til at spille en vigtig rolle i administrationen af flere hundrede både on- og offshore kollegaer.
Teamet er nyetableret, og vi ønsker derfor at udvide holdet med en stærk profil, der kan hjælpe med til at sikre at etableringen og opstart af teamet sker effektivt.Om jobbet
Jobbet består i at servicere og administrere medarbejdere i en afdeling, hvor tempoet er højt. Du vil arbejde tæt sammen med dine kolleger, men skal være selvstændig og kunne tage initiativet til at løse opgaver på egen hånd.Dine arbejdsopgaver vil omfatte:
Etablere og beskrive administrative arbejdsgange
Strukturering og organisering af administrative opgaver
Udarbejdelse af kontrakter
Booking af rejser
Forståelse af overenskomster og lokale aftaler
Validering og processering af timesedler
Opretning og vedligehold af medarbejder data i ERP system
Godkendelse af udlæg og kørselsafregninger
Ad hoc administrative opgave
Dine kvalifikationer og egenskaber
Du er en positiv og udadvendt person der forstår at kommunikere med forskellige personligheder og du lytter til behov fra interne aktører. Du er en holdspiller, der forstår betydningen af at rykke sammen i bussen og hjælpe hinanden. Du arbejder struktureret og kan holde hovedet koldt, når der er travlt. Da teamet er nyetableret, har du et godt blik for optimeringsmuligheder, du skal være klar på at lære nyt og skal kunne sætte dig ind i nye systemer og arbejdsgange.Endvidere har du følgende egenskaber:
Erfaring fra lignende jobs
Serviceminded og fleksibel
Grundig og kvalitetsbevidst
Kan bevare overblikket – også i travle perioder
God til Adobe Acrobat og Microsoft Office pakken - specielt excel incl. Pivot tabeller
Vi tilbyder
Et spændende og udfordrende job i en hurtigt udviklende og dynamisk virksomhed, og i en division med vækst. Har du viljen og evnerne er der gode udviklingsmuligheder i Semco Maritime. Semco Maritime er en attraktiv arbejdsplads, hvor vi vægter trivsel højt.Vil du være med?
Hvis det er dig, så send allerede nu din ansøgning og dit CV. Rekrutteringen vil foregå løbende.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Head of Operations - Offshore Kasper Sottrup-Jensen på mobilnummer +45 51 44 20 13.Vi glæder os til at høre fra dig!