/*Menu hide on click outside*/
Published
10. June 2021
Location
Denmark
Category
City
Fredericia

Description

KONSULENT TIL GLOBALT ENERGI-SAMARBEJDE
Du får her en særlig mulighed for at få indflydelse på den grønne omstilling på et globalt plan. Du er med til at drive og udvikle Energinets internationale energirådgivning og opbygger og vedligeholder relationer med vores samarbejdspartnere. Du bidrager til at Danmarks erfaringer med grøn omstilling bruges til at accelerere den globale integration af vedvarende energi.
Din arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Fredericia. Vi stiller desuden fuldt hjemmekontor til rådighed, så du har stor fleksibilitet ift. hvor og hvornår du udfører dit arbejde.
Stærke samarbejdsrelationer både nationalt og internationalt
Du bliver en del af området Internationale Relationer, og tilknyttet Energinet Associated Activities (EAA), som blev stiftet i 2010 for at imødekomme den internationale efterspørgsel på Energinets viden om omstilling til vedvarende energi. EAA havde sidste år 27 forskellige projekter fordelt i mere end 20 lande, hvor en stor del af projekterne indgår som en del af Danmarks globale energipartnerskaber. Efterspørgslen på Energinets erfaringer er stigende, og vi søger derfor en ny kollega, som er klar til at opbygge nye stærke relationer og videreudvikle på vores eksisterende samarbejder.
Dine konkrete arbejdsopgaver dækker bredt og blandt andet over:
Ansvar for en række internationale projekter, herunder projektinitiering og landekoordinering
Facilitere og vedligeholde koncepter der beskriver Energinets erfaringer og læring (fx offshore vind-tilslutning, el-markedsudvikling, balancering af el-systemet mm.)
Kommunikation af resultater og projekter fra EAA, både internt og eksternt
Bidrage til at fremme relationer til Energistyrelsen og andre myndigheder, samt danske og internationale virksomheder og interesseorganisationer
Sikre løbende udvikling af projektmodel til effektiv projektgennemførelse
On-boarding af Energinet medarbejdere i EAA’s projekter
Ansvar for besøg af udenlandske delegationer hos Energinet.
Du kan læse mere om Energinet Associated Activities her.
Eventyrlysten profil med god kulturforståelse
Du har en lang videregående uddannelse kombineret med et par års erfaring, hvor du har opbygget en generel viden eller forståelse for den danske el-sektor og energisystemer. Du forstår at agere i internationale relationer med store kulturelle forskelle, hvor du evner at formidle komplekse problemstillinger både med samarbejdspartner og internt blandt kolleger. Du har interesse for globalt konsulentarbejde og er motiveret af at opbygge gode og tillidsfulde samarbejdsrelationer.
Du taler og skriver både dansk og engelsk flydende og du er indstillet på at rejse op til 20-30 dage om året på globalt plan.
Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning med CV og andre relevante bilag via linket ”Send ansøgning”, så vi har den senest 22. juni 2021. Vi forventer at holde samtaler 30. juni 2021 (1. samtale online) og 6. juli 2021 (2. samtale i Fredericia). Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte direktør Peter Markussen på telefon 61 24 43 53.

Apply
Drop files here browse files ...
Captcha

Related Jobs

Radiooperatør   Denmark new
20. June 2021
20. June 2021
20. June 2021
Are you sure you want to delete this file?
/