/*Menu hide on click outside*/
Published
20. May 2021
Location
Sweden
Category
City
Stockholm
Deadline
09. June 2021

Description

Transcom is a global customer experience specialist, providing customer care, sales, technical support and collections services through our extensive network of contact centers and work-at-home agents. We are 27,000 customer experience specialists at 45 contact centers across 20 countries, delivering services in 33 languages to international brands in various industry verticals. We are where your customers are. Whether onshore, offshore or nearshore, we are uniquely focused on delivering outstanding customer experiences, driving satisfaction, brand loyalty and additional sales while also adding insights and value to our clients’ business ope rations. For more information please visit [www.transcom.com] (http://www.transcom.com)

Vill du kombinera dina kunskaper inom koncernredovisning med ditt intresse för systemstöd? Ser du systemstöd som en möjliggörare och drivs av att hitta bästa sättet att nyttja det på? Arbetar du på en mindre koncern idag och vill utvecklas ytterligare i en global koncern kan rollen som Koncernredovisningsekonom hos Transcom vara din nästa utmaning.

Vad kan Transcom erbjuda dig?
Transcom är en global specialist inom kundservice och kundnöjdhet. Vi är 27000 medarbetare fördelade på 50 kontor utspridda i 22 länder. Som Koncernsredovisningsekonom hos oss kommer du att vara delaktig i att konsolidera ett 60-tal bolag samt i arbetet med att säkerställa en korrekt och högkvalitativ legal rapportering. Vi är en global koncern under ständig utveckling och vi söker därför dig som verkligen uppskattar en föränderlig värld.

Du kommer även att vara systemägare för Hyperion och som koncernens expert på Hyperion ansvara för att stötta och utbilda våra dotterbolag i nyttjandet av Hyperion samt driva och delta i systemrelaterade projekt. Tjänsten rapporterar till Koncernredovisningschef och är placerad på Transcoms huvudkontor på Hälsingegatan i Stockholm. Då vi har en god infrastruktur för att även kunna arbeta på distans välkomnar vi även kandidater från andra delar av Sverige.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Delaktig i konsolidering och kvalitetssäkring av koncernens legala månads-, kvartals- och årsbokslut
  • Delaktig i framtagning av delårsrapporter och årsredovisning enligt IFRS
  • Driva och delta i olika systemrelaterade projekt
  • Delaktig i arbetet med onboarding av förvärv och nya dotterbolag

Vem letar vi efter?
Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning och erfarenhet av koncernredovisning. Då vi är en global koncern behöver du behärska engelska flytande i tal och skrift. Du har ett stort systemintresse och brinner för att lära dig, och andra, olika möjligheter att nyttja det på bästa sätt. Att dela med dig av din kunskap ger dig energi och har förmåga att växla mellan operativt arbete och långsiktig planering.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som arbetar strukturerat och kvalitetsmedvetet. För att lyckas i denna roll behöver du vara flexibel, prestigelös samt uppskatta en föränderlig miljö.

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Transcom med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Helén Lissäng på helen.lissang@mpya.se 072-535 8202 eller Malin Skotte på malin.skotte@mpya.se, 073-143 6155. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt. Varmt välkommen med din ansökan!

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com