/*Menu hide on click outside*/
Published
23. September 2020
Location
Denmark
Job Type
City
Copenhagen

Description

Vi søger løbende kvalificerede kollegaer til vores team. Er du interesseret i at prøve dine komptencer af i en stilling som kokkeelev til søs, så søg denne uopfordrede stilling.

Vi arbejder kun med de bedste råvarer i alle vores restauranter, og du vil få rig mulighed for at hente erfaring på tværs af partierne. Vi har gæster i alle aldre og fra mange forskellige lande. Som en del af vores restaurant-team får du en hel central rolle ombord på skibet, når vi sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse at nyde en middag til søs.
JOBBET

Uddannelsen som kok varer 4 år og veksler mellem skole og praktik. Du har muligheden for at få din praktiske erfaring ombord på et af vores passagerskibe. Vi tilbyder en varieret og spændende hverdag, hvor du får mulighed for at prøve kræfter med mange forskellige typer af retter og serveringsformer, og så bliver du en del af et team, der sætter en stor ære i høj kvalitet og gode råvarer.
DIN PROFIL

Vi forventer, at du har en afgangseksamen fra folkeskolen og herudover har gennemgået Grundforløb 1 og 2 af kokkeuddannelsen.

Du skal kunne tale enten dansk, svensk eller norsk, samt kunne kommunikere på engelsk.

Du er moden og har gerne prøvet at have et eller flere jobs.

Du er fleksibel, initiativrig, ansvarsbevidst og har gode samarbejdsevner.

Du har et almindeligt godt helbred, så du uden problemer kan få udstedt sundhedsbevis for søfarende.

Vigtigst af alt, så søger vi en person, som har lysten og passionen for at blive en rigtig dygtig kok.
DET PRAKTISKE

Arbejdet foregår ombord på skibet. Her skal du skal være indstillet på en arbejdsrytme, hvor du arbejder 14 dage, hvorefter du har 14 dages fri. Arbejdsdagen ligger typisk på mellem 10-13 timer om dagen.

Lønnen følger overenskomsten mellem DFDS A/S og Metal Maritime. Det er nettoløn, der ikke beskattes (DIS), når du er bosiddende i EU.

Vi tilbyder fri kost og logi, når du er ombord. Når du ikke har vagt, har du mulighed for at slappe af med dine kollegaer eller dyrke motion i vores fitnesscenter. Vi tilbyder også personalegoder, som blandt andet inkluderer frirejser med familie og venner

Vil du være vores nye kollega? Så send din uopfordrede ansøgning ved at trykke ”Send Ansøgning”. Selvom din ansøgning er uopfordret læser vi løbende ansøgningerne igennem. Hører du ikke fra os inden 6 måneder, bliver din ansøgning slettet. Du skal herefter være velkommen til at sende en ny ansøgning.
Region:

Region Hovedstaden
Ansøgningsfrist:
31-10-2020
Arbejdssted:

København
Yderligere oplysninger fås hos:

Josefine Jönsson

Telefon: +45 91374137

Apply
Drop files here browse files ...
Captcha
Are you sure you want to delete this file?
/