/*Menu hide on click outside*/
Published
19. August 2021
Expires
8. September 2021
Location
Sweden
Category
City
Sandsli
Page Views
5

Description

Om jobben
For en større norsk kunde har vi ansvaret for forpleiningdrift på fem installasjoner på den norske kontinentalsokkelen.
Vi søker etter faglærte kokker med stor lidenskap og stolthet for sitt fag, til utfordrende og varierte arbeidsoppgaver. Du må være selvgående og god til å takle tidspressede arbeidsoppgaver, samt ha et øye for detaljer. Du er profesjonell, utadvent, personlig og service innstilt i ditt møte med våre gjester, for å gi dem en god opplevelse.
Som kokk offshore bidrar du til å sikre våre avtalte serviceleveranser til kunden og til å skape et godt arbeidsmiljø i teamene våre ute i havet.
Vår kunde er viktig for Coor og de stiller store krav til oss. Vi forventer derfor at du som medarbeider etterlever gjeldende styrende dokumentasjon og følger de besluttede standarder som vi har ansvar for i våre leveranser.
De viktigste arbeidsoppgavene inkluderer:
Som kokk offshore har du ansvar for å følge etablerte mat standarder og IK Mat. Du vil få varierte oppgaver innen varmtkjøkkenavdelingen og koldtkjøkken. Et variert kosthold er svært viktig, og som kokk offshore må du bidra til gode og varierte menyer i henhold til standarder med fokus på "Bra Valg" kriterier for sunt kosthold. Vi forventer at du har god kunnskap om råvarer og råvarehåndtering for å sikre et godt sluttprodukt og god økonomi på kjøkkenet. Provianthåndtering er en av arbeidsoppgavene, ansvar for håndtering av varer, varelagerkontroll og riktige metoder for uttak av proviant er en forutsetning. Du må jobbe i team både med kjøkkenet og renholdere i avdelingen. Teamarbeid anser vi som et suksesskriterie i forhold til våre leveranser. Det er døgnkontinuerlig drift offshore og alle våre kokker må kunne jobbe nattskift i henhold til skiftplaner og behov.
Ønskede kvalifikasjoner og personlige egenskaper:
Du har fagbrev som kokk
Du har grunnleggende Offshore sikkerhetskurs
Du har gyldig Offshore helseattest
Du må kunne beherske godt et skandinavisk språk, både muntlig og skriftlig
Det er ønskelig med Offshore-erfaring
Du må være villig til å bli førstehjelper eller livbåtfører ved behov fra bedriften
Du stiller store krav til hygiene og renhold.
Du er god på kundekontakt og er service innstilt.
Du har gode samarbeidsevner og evne til å kommunisere med ledere offshore, tillitsvalgte og medarbeidere på en positiv måte
Du er trygg og robust som person
Du er en positiv bidragsyter til et godt arbeidsmiljø
Vi tilbyr:
Lønn etter gjeldende tariff
Et godt arbeidsmiljø
En spennende arbeidsplass
Ønsker du ytterligere informasjon om stillingen, vennligst send spørsmål til rekruttering.offshore@coor.com