/*Menu hide on click outside*/
Published
10. May 2021
Location
Denmark
Category
City
Esbjerg
Deadline
30. May 2021

Description

Hos VIKING lever vi af at redde liv og vi er stolte af at være verdens førende leverandør af sikkerhedsprodukter, løsninger og serviceydelser til den globale maritime industri. Vores udstyr sørger hver dag for sikkerheden på alt fra de største krydstogt- og containerskibe til offshore platforme, færger, fiskefartøjer og superyachts.

Hvis du kan se dig selv lave mad fra bunden, bage brød og hygge om 400 kolleger i vores kantine på hovedkontoret i Esbjerg, så er du måske den KOK eller CATER, som vi søger.

Du vil indgå som en nøglespiller på et dynamisk team af 4 dedikerede, kreative og glade kolleger ledet af vores kokkeuddannede kantinechef. Hos os har vi højt til loftet, en uhøjtidelig omgangstone og så møder vi såvel udfordringer som succes som et hold.

Den rigtige kandidat kan forvente at blive udfordret positivt. Du får naturligvis en grundig oplæring og dine egne ansvarsområder, når du er klar til det. Vi stræber efter at drive et bæredygtigt køkken, hvor idégenerering er vigtig - og lysten til at hjælpe hinanden med at føre dem ud i livet er tilsvarende stor.

Primære opgaver:

  • Forberedelse og tilberedning af morgenmadsbuffet
  • Forberedelse og tilberedning af både koldt og varmt køkken til frokostbuffet
  • Servicering og forberedelse af mødeforplejning
  • Planlægning af arrangementer og events
  • Varebestilling
  • Rengøring og opvask
  • Menuplanlægning

Din profil
Vi forestiller os, at du er uddannet kok eller cater. Du er idérig og værdsætter at kunne udleve din kreativitet. Du er udadvendt, smilende og glæder dig hver dag til at skulle servicere rigtig mange mennesker. Højt tempo, holdspil og en hverdag, hvor ikke alle dage er ens, giver dig god energi.

Vi tilbyder
En faglig karriere i VIKING familien, hvor vi har en stærk kultur i forhold til at udvikle dygtige medarbejdere. Gode arbejdstider – alle hverdage fra 7.30-15.30 og 7.30-15 om fredagen – i et internationalt miljø.

VIKING er en global arbejdsplads, hvor hovedparten af aktiviteterne retter sig mod udlandet. Vi investerer med glæde og ansvarlighed i vores medarbejdere og du får mulighed for at udvikle dig i et samspil med kompetente kollegaer, som sætter pris på humor, arbejdsglæde og et godt arbejdsmiljø.

Som VIKING-medarbejder har du mange fordele - ud over en varieret arbejdsdag. Dagligt serveres i kantinen en sund og veltilberedt morgen- og frokostbuffet, vi har træningsfaciliteter, massør, frugtordning og et fælleshus, som kan benyttes til både private og arbejdsrelaterede arrangementer.

Søg stillingen
På grund af reglerne om persondatabeskyttelse, GDPR (General Data Protection Regulation), modtages alle ansøgninger online via ”send ansøgning” i stillingsannoncen.

Vi holder løbende samtaler og anbefaler derfor, du sender din ansøgning og dit CV straks. Alle ansøgninger behandles naturligvis fortroligt.

Tiltrædelse: Snarest muligt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Global HR Business Partner Diana Wehner Sundtoft på mail DWS@viking-life.com eller telefon 2728 4877.

____________________________

VIKING Life-Saving Equipment A/S med hovedsæde i Esbjerg er en globalt førende virksomhed inden for sikkerhedsudstyr og serviceydelser til det maritime marked og offshore-industrien. Som medarbejder hos VIKING er man med til at udvikle og producere rednings- og sikkerhedsudstyr, der anvendes til lands, til vands og i luften over hele verden.

Læs mere om VIKING på www.VIKING-life.com

Related Jobs

1. August 2021
Student Assistant for HR   Denmark new
1. August 2021
31. July 2021
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com