/*Menu hide on click outside*/
Published
11. November 2021
Location
Denmark
Category
City
Svendborg
Deadline
30. November 2021

Description

Er du næste medlem af ORIS-familien i Svendborg?
Vi søger netop nu en dygtig klinikassistent til vores team hos Det Gule Pakhus.

Ønsker du dig en arbejdsplads, hvor det faglige niveau er højt, hvor du vil blive en vigtig del af teamet og hvor fleksibilitet er et nøgleord? Hvis ja, så er du måske den klinikassistent, vi søger.

Vi drømmer om en ny kollega, der møder patienter og kolleger med et smil, og som har forståelse for, at hverdagen skal fungere i et fællesskab. Vi stiller høje krav til niveauet på klinikken og vi vil gerne støtte dig i din fremtidige udvikling.

Har du fagområder, du særligt interesserer dig for, er mulighederne åbne i forhold til at blive endnu dygtigere. Vi investerer gerne i dig og din faglige udvikling.

Hvad kan vi tilbyde dig?

 • En hverdag på en fantastisk beliggende klinik i Svendborg, hvor patientgrundlaget er stort
 • Et stærkt fagligt miljø med dygtige, erfarne og engagerede kolleger
 • Mulighed for faglig udvikling og sparring med kolleger både på vores klinik, men også på tværs af de øvrige 13 ORIS-klinikker
 • Et klinikfællesskab med godt humør og masser af vidensdeling på tværs – og med fokus på samarbejde, kvalitet og patienttilfredshed
 • Et job med mulighed for at varetage ansvarsområder afhængigt af dine erfaringer og interesser
 • En fleksibel arbejdsdag hvor man arbejder sammen med forskellige tandlæger og har en afvekslende hverdag med fokus på sterilisationen – men også arbejde på klinik.

Om os

Hos ORIS Tandlægerne Det Gule Pakhus i Svendborg har vi fagligheden i højsædet og din hverdag vil være præget af et tæt tværfagligt samarbejde i et uformelt og energisk miljø. Vores største fokus ligger på kvalitet og vores patienters tilfredshed. Dette vil du mærke helt fra første møde.
Vores klinik har en rar atmosfære, og her er alle velkomne.

Hos ORIS Tandlægerne Det Gule Pakhus i Svendborg vil vi gerne investere i dig og din faglighed, så har du ønsker om at specialisere dig inden for et bestemt område, så er mulighederne åbne. Vi finder det vigtigt at kunne tilbyde vores patienter så mange faglige ydelser som muligt på klinikken.

Vores team består af 6 tandlæger, 4 tandplejere, 7 klinikassistenter (med dig), hvoraf en har funktion som koordinator og 4 klinikassistentelever.

Klinikken ligger i lyse og behagelige rammer, på en fantastisk beliggenhed med udsigt over havnen i Svendborg.

Samtidigt er Svendborg og Sydfyn kendt for sin mageløse natur og maritime charme – et fantastisk udgangspunkt for at nyde livet efter endt arbejdsdag.

Hvad forventer vi af dig?

 • Du er uddannet klinikassistent
 • Du er positiv, smilende og mødestabil
 • Du kan indgå i et team og vægter samarbejde og fælles ansvar højt
 • Du har høj faglighed og går ikke på kompromis med kvaliteten
 • Du trives med en fleksibel arbejdsdag, hvor dine hovedopgaver vil være i sterilisationen, men ved behov også på klinik
 • Du har fokus på, at patienterne får en professionel og tryg oplevelse på klinikken
 • Du har fokus på fællesskabet og er medvirkende til et godt arbejdsmiljø
 • Du har erfaring med at skrive journal
 • Du er måske erfaring med Dental Suite
 • Du har måske erfaring fra privat praksis.

Arbejdstider og tiltrædelse

Stillingen forventes at kunne være op til 30 timer om ugen og tiltrædelsen vil være snarest muligt og vi lukker for ansøgninger, når vi har fundet vores nye kollega. Se mere information her.

Ansøgning eller spørgsmål?

Hvis du har lyst til at blive en del af vores familie, hører vi gerne fra dig. Evt. spørgsmål klinikkoordinator Maria Buchhave på telefon: 6148 6656 eller mail: mm.dgp@oris.dk. Ansøgningen sendes til mm.dgp@oris.dk. Skriv venligst ”Klinikassistent til Det Gule Pakhus” i emnefeltet, når du sender din ansøgning.

I forhold til persondataforordningen opfordrer vi til, at ansøgningen ikke indeholder oplysninger af fortrolig eller følsom karakter.

Vi glæder os til at høre fra dig.

De bedste hilsner

Teamet hos ORIS Tandlægerne Det Gule Pakhus

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com