/*Menu hide on click outside*/
Published
23. September 2020
Location
Denmark
Job Type
City
Copenhagen

Description

Brænder du for at servicere maskinmestre indenfor ansættelsesretten med mulighed for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer og gerne kombineret med din erfaring fra en lønmodtager- eller arbejdsgiverorganisation, så søger Maskinmestrenes Forening en juridisk konsulent til Arbejdsmarkedsafdelingen.

Om os

Maskinmestrenes Forening er en dimittendorganisation med mere end 13.700 medlemmer. I takt med den teknologiske udvikling har Maskinmestrenes Forening som maritim organisation udvidet sit interesseområde. Maskinmestre bliver i stigende grad ansat i stillinger i land inden for områder i tekniske, administrative og/eller ledende stillinger, fx inden for fremstillings-, forsynings- og servicevirksomheder, rådgivende ingeniørfirmaer, bygge- og anlægssektoren og i det offentlige inden for fx sygehuse, forsvar og undervisning.

Vores kommende kollega vil blive tilknyttet arbejdsmarkedsafdelingen, som består af 1 chefjurist og 4 juridiske konsulenter. Maskinmestrenes Forening har kontor i København, men servicerer medlemmer over hele landet samt i udlandet.

Jobbet

Maskinmestrenes Forening er inde i en spændende udvikling med medlemsfremgang og dermed øgede aktiviteter. Vores kommende kollega skal hjælpe os med at fastholde et højt serviceniveau til medlemmerne og gerne med fokus indenfor det private område.

Arbejdsopgaverne vil blandt andet omfatte sagsbehandling, rådgivning, forhandling om alle aspekter af individuelle og kollektive løn og ansættelsesvilkår herunder konkursret og arbejdsskade.
Om dig:

Du har en relevant juridisk viden indenfor arbejdsmarkedsforhold.

Du er fagligt velfunderet indenfor ansættelsesret og anden relevant lovgivning.

Du er god til at gøre kompliceret stof forståeligt.

Du trives med at arbejde selvstændigt.

Du er særdeles serviceorienteret.

Du er god til at finde løsninger, som både er pragmatiske og juridisk rigtige.

Du er fleksibel, ansvarlig og god til at samarbejde.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til individuel aftale. Tiltrædelse efter aftale.

Annonce information
Oprettelse:

10 jul 2020
Job-ID:
330313812
Arbejdstid:

Fuldtid
Ansættelsesform:

Permanent

Apply
Drop files here browse files ...
Captcha
Are you sure you want to delete this file?
/