/*Menu hide on click outside*/
Published
6. August 2021
Expires
26. August 2021
Location
Denmark
Category
City
Denmark
Page Views
24

Description

Endnu engang har en af vores juniormestre opnået papirer som vagthavende maskinmester og er dermed klar til at tage næste skridt på hans karrieresti. Derfor søger Fjord Line nu en juniormester, der er klar til at opnå sin sejltid.
Det er på et af vores miljøvenlige gasskibe, MS Stavangerfjord, at man vil komme til at arbejde. Her får du erfaring med LNG-systemer, mens du opnår den nødvendige sejltid for at kunne få papirer som vagtgående maskinmester.
Ansættelsen vil ligge engang i ultimo august/primo september.
Primære arbejdsopgaver:
Varetage opgaver som normalt sorterer under vagthavende/2. maskinmester
Drift og vedligehold af de tekniske anlæg på skibet
Udføre drift overvågning
Udføre vedligehold iht. programmeret vedligehold
Påse at gældende sikkerhedsforskrifter og miljøledelsessystem overholdes
Natarbejde kan forekomme
Din faglige profil:
Uddannelse som maskinmester, som efter optjent juniorsejltid kan føre til udstedelse af Certifikat STCW-regel. III/1 (vagthavende/2. maskinmester).
Du skal have gennemgået den maritime linje (STCW) igennem din uddannelse som maskinmester.
Gyldigt sundhedsbevis – blå bog
Din personlige profil:
I Fjord Line arbejder vi med 4 personlige kompetencer, når vi ansætter nye medarbejdere:
Faglighed: Du skal selvfølgelig kunne dine ting, men du skal også være nysgerrig på at lære mere og ikke være bange for at springe ud i nye opgaver.
Service: Vi sælger oplevelser og gæsterne betaler din løn. Derfor forventes det af alle, at vi gør lidt ekstra for gæsterne – uanset hvem gæsterne møder.
Samarbejde: Der er selvfølgelig behov for, at du kan samarbejde med dine nærmeste kollegaer og være en del at teamet. Men for at Fjord Line bliver en succes, så må du også kunne samarbejde på tværs afdelinger, sø og land, samt landegrænserne.
Stabilitet: Du er en del af teamet, og derfor forventes det, at man altid kan stole på din indsats, og at du møder til tiden.
Selvstændig
Overblik
Systematisk
Fleksibel
Gode samarbejdsevner
Omhyggelig
Ansvarlig
Vi tilbyder:
Ordnede forhold i et moderne rederi med gode personalefordele
Godt arbejdsklima med gode kollegaer
Om bord i 14 dage, efterfulgt af 14 dages fri
Arbejdsplads med personlig udvikling
Løn iht. rammeaftale mellem Danmarks Rederiforening og maskinmestrenes forening
NB! Stillingen er tidsbegrænset frem til opnået sejltid som vagtgående maskinmester
For at komme i betragtning til stillingen SKAL ansøgningen sendes via hjemmesiden.Hvis du har nogle spørgsmål til rekrutteringen, så er du velkommen til at sende en mail til HR på HR@fjordline.com.
Det vil være maskincheferne, der udvælger kandidater til samtale og ansættelse.
Fjord Line – et grønt og visionært rederiFjord Line er et færgerederi med grønne ambitioner. Flere af vores færger sejler på CO2-venligt naturgas, vi har for længst igangsat projekter til nedbringelse af energiforbrug samt plast og madspild, og vi er hele tiden på jagt efter nye områder, hvor vi kan bidrage klimavenligt.
«Moving People» er vores missionVi flytter mennesker både fysisk og i overført betydning ved at skabe gode oplevelser for vores gæster ombord. Vores ambition er at blive Skandinaviens bedste, mest elskede og mest lønsomme færgerederi. At være bedst betyder for os at yde fremragende service, sprede glæde og bevæge mennesker.